Κρίσιμη αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.

Νεότερη ανακοίνωση εξέδωσε το νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση και όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, ο παρουσιαστής πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη αλλά παραμένει στη Μονάδα Εμφραγμάτων καθώς η κατάσταση του κρίνεται ναι μεν ως σταθερή αλλά κρίσιμη και πως η ιατρική του εικόνα είναι βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.

Υπενθυμίζεται πως η ήδη βεβαρημένη υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου επιβαρύνθηκε από τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου.

Το ιατρικό δελτίο αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι  ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.

Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρου».

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours