Ανήλικοι κατηγορούνται για παιδική πορνογραφία: 16χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει και άφησε γράμμα για την κηδεία της

Πώς κατάφερε να την σώσει η μητέρα της

Για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορούνται δυο ανήλικοι στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αύριο αναμένεται να δικαστούν σύμφωνα με το thestival.gr.

Θύμα της υπόθεσης μια 16χρονη κοπέλα, ο εφιάλτης της οποίας ξεκίνησε κατά τη διάρκεια ενός δεσμού που διατηρούσε με έναν από τους δυο δράστες. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η ανήλικη του έστειλε μέσω των social media, κάποιες πιο προσωπικές φωτογραφίες της και εκείνος στη συνέχεια τις προώθησε σε όποιον γνώριζε, μεταξύ αυτών και στον δεύτερο δράστη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, ο δεύτερος κατηγορούμενος διακίνησε τις επίμαχες φωτογραφίες στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής.

Η 16χρονη οδηγήθηκε σε απόγνωση και σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. Άφησε, μάλιστα, σημείωμα στο οποίο περιέγραφε τη στιγμή της κηδείας της. Για καλή τύχη της κοπέλας, το γράμμα έφτασε στα χέρια της μητέρας της η οποία απευθύνθηκε στην Αστυνομία και λίγο αργότερα κινητοποιήθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ANT1:

About Post Author

+ There are no comments

Add yours