ΔΙΕΘΝΗ

Sun: Έλληνας ο άνδρας που βίασε την Ντέμι Μουρ

Νέα στοιχεία για τον άνδρα που φέρεται να βίασε τη δημοφιλή ηθοποιό Ντέμι Μουρ στα 15 της χρόνια έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ελληνικής καταγωγής ήταν ο άνθρωπος που φέρεται να βίασε την ηθοποιό Ντέμι Μουρ όταν αυτή ήταν 15 ετών, και ο οποίος πέθανε το 1997.

Η Μουρ στο βιβλίο που κυκλοφόρησε με την αυτοβιογραφία της υποστηρίζει πως η μητέρα της κανόνισε για την 15χρονη τότε Ντέμι να συνευρεθεί με έναν άνδρα παρά τη θέλησή της έναντι 400 δολαρίων.

Όπως αποκαλύπτεται τώρα ο άνδρας αυτός φέρεται να ήταν ο ελληνικής καταγωγής Βαλ Ντούμας, το όνομα του οποίου ήταν Βασίλης, και ο οποίος πέθανε το 1997 σε ηλικία 68 ετών.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τη Sun είχε στην ιδιοκτησία του το κλαμπ «La Cage Aux Folles» στο οποίο σύχναζαν μεταξύ άλλων η Μισέλ Φάιφερ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο Τζορτ Γερμανίδης, συνέταιρος του Ντούμας στο εστιατόριο Mirabelle μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του και τις κατηγορίες.

«Δεν είχα ιδέα. Αν είναι αλήθεια, είναι μια θλιβερή ιστορία».

Η Ντέμι Μουρ στο βιβλίο της περιγράφει μεταξύ άλλων πώς γνώρισε τον Ντούμας μέσω της μητέρας της και πως αυτός συχνά εμφανιζόταν στο σχολείο της.

Κάποια ημέρα, όπως υποστηρίζει, τον βρήκε μέσα στο διαμέρισμά της, όπου και τη βίασε.

Πηγή:sputniknews.gr

Comment here

shares