Το να βλέπεις την Τζένιφερ Λόπεζ να κάνει μαθήματα pole dancing για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, με τίτλο «Hustlers», είναι ο,τι πιο καυτό υπάρχει στο διαδίκτυο.

Η εκρηκτική σταρ ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram από τα γυρίσματα της ταινίας και προκαλεί αναστάτωση στα αρσενικά. Σύμφωνα με το σενάριο, η 50χρονη Λατίνα και τα μέλη της χορευτικής της «συμμορίας» έχουν βάλει στο μάτι τα πορτοφόλια των ανδρών που εργάζονται στην Wall Street. Είναι μία αληθινή ιστορία που βασίζεται σε ένα άρθρο, το οποίο είχε δημοσιευτεί στο «New York Magazine».

Προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου, η Λόπεζ μαθαίνει να χορεύει σε στύλο πατώντας σε ψηλοτάκουνες γόβες. Το θέαμα είναι καυτό και δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν άντρα. Ούτε και γυναίκα, μη σας πούμε…

«Έχω συνηθίσει να είμαι στη σκηνή με σέξι κοστούμια, αλλά φοράω τρία καλσόν και δίχτυα και κορμάκι», λέει η Λατίνα σταρ. «Ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα να βγαίνω έξω πρακτικά γυμνή, μπροστά σε όλους αυτούς τους άντρες και να χορεύω για χρήματα. Υπάρχει κάτι απελευθερωτικό και δυνατό σε όλο αυτό, αλλά είσαι τόσο εκτεθειμένος σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά», προσθέτει η 50χρονη τραγουδίστρια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

View this post on Instagram

St.Tropez 2019 ☀️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Πηγή:neaselida.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours