Ο αμερικανός τραγουδιστής του RnB R. Kelly, που έχει κατηγορηθεί για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων, συνελήφθη χθες με τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνησης ανηλίκου, σύμφωνα με τους New York Times. Ο τραγουδιστής και παραγωγός του RnB και της soul Ρόμπερτ Κέλι συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία στο Σικάγο.

Αποτέλεσμα εικόνας για r kelly

Ο 52χρονος τραγουδιστής αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις και αποπλάνηση ανηλίκων που χρονολογούνται εδώ και δύο δεκαετίες, αλλά έχει διατηρήσει μία σταθερή βάση από θαυμαστές και συνεχίζει να δίνει συναυλίες. Πριν από δέκα χρόνια είχε απαλλαγεί από κατηγορίες για εφηβική πορνογραφία.

Πριν συλληφθεί, ο Κέλι είχε αποφυλακισθεί με εγγύηση σε μία υπόθεση στο Σικάγο, όπου αντιμετωπίζει ένδεκα κατηγορίες, ανάμεσά του πέντε για διακεκριμένες σεξουαλικές επιθέσεις. Κάθε μία από τις κατηγορίες επισείει ποινές φυλάκισης από 6 έως 30 χρόνια.

Σε συνέντευξή του τον Μάρτιο, ο Κέλι είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις εναντίον του κατηγορίες, δηλώνοντας ότι «αγωνίζεται για την ζωή του». «Δεν έχω κάνει τέτοια πράγματα. Δεν είμαι εγώ», δήλωσε ο Κέλι στο CBS News.

Πηγή:tlife.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours