Η διάσημη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι δίνει μάχη με τον καρκίνο από το 2015. Την είδηση για την κατάσταση της υγείας της, που επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, έκανε γνωστή μέσα από την εκπομπή Good Morning America.

Την είδηση ότι ο καρκίνος, με τον οποίο δίνει μάχη από το 2015, επέστρεψε επιθετικά, έδωσε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής της η αγαπημένη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, που έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στη σειρά Beverly Hills 90210.

Αποτέλεσμα εικόνας για Beverly Hills 90210"

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America, είπε πως διανύει το τελευταίο διάστημα της ζωής της, ωστόσο η ασφαλιστική που καλύπτει την αποζημίωση για την αποκατάσταση του σπιτιού της, που υπέστη σημαντικές ζημιές στις φωτιές του 2018, της στερεί το δικαίωμα, να “φύγει” στην ηρεμία του σπιτιού της.

Η 48χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος το 2015. Στις αρχές αυτού του χρόνου έμαθε ότι επέστρεψε επιθετικά και ότι βρίσκεται στο στάδιο 4. Κράτησε την κατάσταση της υγείας της κρυφή μέχρι σήμερα, ωστόσο, θέλησε να μιλήσει για τις δύσκολες ώρες της, λίγο πριν κατατεθεί στο δικαστήριο η αγωγή κατά της ασφαλιστικής εταιρείας «State Farm», μέσα στην οποία περιγράφεται το πρόβλημα της υγείας της, οπότε και θα γινόταν ούτως ή άλλως γνωστό.

Η State Farm αποδέσμευσε ποσό 1,1 εκατ. δολαρίων για την επισκευή του σπιτιιού της, ωστόσο η Ντόχερτι και οι δικηγόροι της υπολογίζουν ότι χρειάζεται 4 εκατ. δολάρια.

«Η Σάνεν Ντόχερτι πεθαίνει από καρκίνο σε τελικό στάδιο. Αντί να της προσφέρουν τη δυνατότητα, να “φύγει” ήρεμα στο σπίτι της, την αναγκάζουν να επιδοθεί σε δικαστική διαμάχη με την ασφαλιστική, για να καλύψει τις ζημιές καθώς και προσωπικές ανάγκες της», αναφέρεται σε σημείο της αγωγής, που κατατέθηκε στο δικαστήριο.

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξή της:

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: