Σάλος: Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμός – Τι καταγγέλλει η γυναίκα

Ο Νεϊμάρ- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της- πήγε εκεί το ίδιο βράδυ «προφανώς μεθυσμένος» και ότι συζήτησαν και αντάλλαξαν χάδια

Μία γυναίκα κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό και ισχυρίζεται ότι ο σταρ του ποδοσφαίρου της επιτέθηκε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, ενώ ήταν μεθυσμένος.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, κατέθεσε στην αστυνομία του Σάο Πάολο ότι γνώρισε τον Νεϊμάρ μέσω Instagram και ότι εκείνος της πρότεινε να συναντηθούν στο Παρίσι. Ο βοηθός του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της έστειλε αεροπορικά εισιτήρια και στις 15 Μαΐου εκείνη πήγε σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο Νεϊμάρ- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της- πήγε εκεί το ίδιο βράδυ «προφανώς μεθυσμένος» και ότι συζήτησαν και αντάλλαξαν χάδια. «Ομως, κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ έγινε επιθετικός και με τη βία προέβη σε σεξουαλικές πράξεις ενάντια στη θέληση του θύματος», συνεχίζει η αναφορά της αστυνομίας. Εκείνη επέστρεψε στη Βραζιλία δύο ημέρες αργότερα, χωρίς να κάνει καταγγελία στη γαλλική αστυνομία «επειδή ήταν ταραγμένη και φοβόταν να αναφέρει τα γεγονότα σε άλλη χώρα», σύμφωνα με την αναφορά.

Οι εκπρόσωποι του Νεϊμάρ δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για την καταγγελία. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή σχολίασε: «Αν δεν αποδείξουμε την αλήθεια γρήγορα, η υπόθεση θα γίνει χιονοστιβάδα. Αν πρέπει να δείξουμε τις συνομιλίες του Νεϊμάρ στο WhatsApp με την κοπέλα, θα το κάνουμε, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για παγίδα».

Πηγή:eleftherostypos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours