Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να βρίσει μπροστά στην κάμερα, σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, τους επικριτές του, παρουσιαστές του Fox News. «Ο Τραμπ δεν πρέπει να είναι πρόεδρος, τελεία» 

Την «απαγορευμένη» λέξη χρησιμοποίησε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του CNN, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους του Fox News, που τον κατηγορούν για την εχθρική του στάση απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασε να βρίσει τους επικριτές του μπροστά στην κάμερα, λέγοντας «να πάνε να γαμ…» όταν ο Μπράιαν Στέλτερ, παρουσιαστής της εκπομπής «Reliable Sources», του είπε ότι όταν καταφέρεται εναντίον του αμερικανού προέδρου, οι δημοσιογράφοι του καναλιού Fox News, του… σέρνουν τα εξ’αμάξης.

Η απάντηση του ηθοποιού ήταν άμεση και όταν κάποιος στο στούντιο εκτός κάμερας ακούστηκε να αντιδρά, καθώς η εκπομπή μεταδιδόταν το πρωί της Κυριακής, ο Ντε Νίρο είπε «συγγνώμη».

Και δικαιολόγησε την οργή του κατά του αμερικανού προέδρου, λέγοντας: «Διανύουμε μία στιγμή στις ζωές μας, σε αυτή τη χώρα, όπου αυτός ο τύπος είναι σαν γκάνγκστερ. Λέμε ξανά και ξανά, “είναι απαίσιο, βρισκόμαστε σε μία απαίσια κατάσταση”, και αυτός ο τύπος απλά συνεχίζει και συνεχίζει χωρίς να τον σταματά κανείς. Ο Τραμπ δεν πρέπει να είναι πρόεδρος, τελεία».

Ο παρουσιαστής υπενθύμισε επίσης στον αέρα, την ομιλία του ηθοποιού στην τελετή απονομής των βραβείων Τόνι το 2018, όταν είχε βρίσει τον Τραμπ στη σκηνή.

Αμέσως μετά τα σχόλια του Ντε Νίρο, τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά. Κάποιος έγραψε στο Twitter: «Ηταν όλοι εμείς εκείνη τη στιγμή».

Αντέδρασε όμως, όπως ήταν φυσικό, και το Fox News, εκπρόσωπος του οποίου δήλωσε ότι «το CNN θα πρέπει να μας πει γιατί δεν ζήτησε μία συγγνώμη».

Το CNN πάντως, δεν σχολίασε ούτε τα λόγια του Ντε Νίρο ούτε την ανακοίνωση του Fox News.

Είναι γνωστό πως ο Ντε Νίρο δεν μασά τα λόγια του όταν πρόκειται να μιλήσει για τον Ντόναλντ Τραμπ. Το 2016, τον είχε αποκαλέσει «θεότρελο».

Είχε επίσης κυκλοφορήσει ένα βίντεο, στο οποίο έλεγε ότι θέλει να του ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και τον περιέγραψε ως «έναν ηλίθιο, εθνική καταστροφή, ντροπή της χώρας, χαζό και βλάκα».

Πηγή: Protagon.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours