Πένθος ο γνωστός ηθοποιός Mel Winkler

Ο Mel Winkler πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 78 ετών.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για τις ταινίες Doc Hollywood, Devil In A Blue Dress και Coach Carter, πέθανε στον ύπνο των άγνωστων αιτιών σε αυτό το σπίτι του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την οικογένειά του, μέσω του The Hollywood Reporter.

Εκτός από τους ρόλους του στην οθόνη, ο Mel έκανε επίσης δουλειά φωνής και εμφανίστηκε στο Broadway.

Ο Mel επιβιώνει από τα παιδιά του Mark και Maury, και τις τέσσερις εγγονές του, σύμφωνα με το κατάστημα.

Ο Μελ ήταν «ένας άψογος επαγγελματίας [που] ήταν πάντα πρόθυμος να μοιραστεί τις γνώσεις και τη σοφία του σε οποιοδήποτε δεδομένο θέμα. Το μολυσματικό χαμόγελο και η αγάπη του για την οικογένεια θα χαθούν για πάντα. Ήταν ένας γίγαντας μεταξύ πολλών », δήλωσε ο Courtney Benson, εκπρόσωπος της οικογένειας. είπε στον THR.

Γεννήθηκε στο St. Louis, Missouri στις 23 Οκτωβρίου 1941.

Ο Μελ υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό πριν κάνει το ντεμπούτο του στην οθόνη ως ο Δρ Simon Harris στο The Doctors, μια σαπουνόπερα NBC το 1969, σύμφωνα με την THR.

Το 1968, εμφανίστηκε στο Broadway στο The Great White Hope. Πρωταγωνίστησε επίσης στον Αύγουστο του Wilson στο παιχνίδι Joe Turner’s Come And Gone το 1988 και του Neil Simon Proposals το 1997 έως το 1998.

Ο Μελ πρωταγωνίστησε στην πρώτη του ταινία το 1972 – Across 110th Street.

Συνέχισε να παίζει τον Melvin στο Doc Hollywood (1991), τον Joppy in Devil In A Blue Dress (1995) και τον Coach White στο Coach Carter (2005).

Το βιογραφικό του Mel περιλαμβάνει το βιντεοπαιχνίδι Crash Bandicoot και τη σειρά The New Batman Adventures (ως Lucius Fox) και στο Oswald (ως ιδιοκτήτης καταστημάτων χιονιού Johnny Snowman).

https://youtu.be/voJEimeCCZw

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours