Ο Ρίτζις Φίλμπιν, ένας από τους παρουσιαστές που αγαπήθηκε όσο λίγοι από εκατομμύρια τηλεθεατές, πέθανε σε ηλικία 88 ετών από φυσικά αίτια, το Σάββατο (25/07), ένα μήνα πριν τα 89α γενέθλιά του.

Άρχισε την καριέρα του στη σόου μπίζνες ως σεναριογράφος και το 1961 πέρασε μπροστά από την κάμερα.

Μετά από μια σειρά τηλεοπτικών σόου, σε τοπικά κανάλια, το 1983 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και άρχισε την παρουσίαση της εκπομπής “The Morning Show, η οποία μετονομάστηκε τρία χρόνια μετά σε “Live! with Regis and Kathie Lee”. Στο τιμόνι της εκπομπής αυτής έμεινε μέχρι το 2011, όταν και αποχώρησε μετά από 23 χρόνια.

Ο Φίλμπιν ήταν επίσης ο πρώτος παρουσιαστής του δημοφιλέστατου τηλεοπτικού παιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» ενώ παρουσίασε μεταξύ άλλων και το «Αμερική έχεις ταλέντο.

photo

Με μια από τις συμπαρουσιάστριές του, Κέλι Ρίπα.

photo

Με τον Λάρι Κινγκ.

photo

Σε μια από τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις.

photo

Με τη συμπαρουσιάστριά του στο “Live! with Regis and Kathie Lee”.

photo

Με τη σύζυγό του.

photo

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές της αμερικανικής τηλεόρασης.

photo

Παίρνοντας συνέντευξη από τον Τζορτζ Κλούνει.

photo

Με τον Τζακ Νίκολσον.

photo

Με ένα από τα βραβεία Emmy που έχει κερδίσει.

photo

Το αστέρι του στο Hollywood Walk of Fame.

photo

Στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρα του, βραβεύτηκε με τρία Emmy καθώς και ένα τιμητικό για το σύνολο της προσφοράς του στην τηλεόραση ενώ το 2003 απέκτησε το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.

Ο Φίλμπιν είχε παντρευτεί δύο φορές και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Κατά τη διάρκεια της ζωής του ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα υγείας, καθώς υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική, τριπλό μπαϊπάς και εγχείρηση στο γοφό.

«Με μεγάλη λύπη μοιραζόμαστε μαζί σας ότι λατρεμένος μας Ρίτζις Φίλμπιν πέθανε χθες βράδυ από φυσικά αίτια, ένα μήνα πριν τα 89α γενέθλιά του» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours