Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως ο νεότερος αδερφός του, Ρόμπερτ Τραμπ, απεβίωσε το Σάββατο το βράδυ, μια ημέρα αφότου ο πρόεδρος τον επισκέφθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι μαζί σας ότι ο υπέροχος αδελφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο αδελφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα μου λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ ‘αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη», τονίζει ο Τραμπ στην ανακοίνωσή του.

Ο 71χρονος Ρόμπερτ Τραμπ, τρία χρόνια μικρότερος από τον 74χρονο πρόεδρο, ήταν στέλεχος επιχειρήσεων και είχε θέση αυξημένης ευθύνης στην οικογενειακή αυτοκρατορία ακινήτων, τον Οργανισμό Τραμπ.

Ο πρόεδρος Τραμπ είχε επισκεφθεί τον αδελφό του την Παρασκευή στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν, προτού πάει για Σαββατοκύριακο στο γκολφ κλαμπ του στο Μπέντμινστερ, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο πρόεδρος αναμένεται να παραστεί στην κηδεία, σύμφωνα με έναν σύμβουλό του. Έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα τις ερχόμενες ημέρες καθώς σχεδιάζει να επισκεφθεί τέσσερις ‘δύσκολες’ πολιτείες στο πλαίσιο της εκστρατείας επανεκλογής του.

Η αιτία του θανάτου του Ρόμπερτ Τραμπ δεν έχει γίνει γνωστή.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours