Ο πρωταγωνιστής του RuPaul Drag, Race Chi Chi Devayne, πέθανε σε ηλικία 34 ετών

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του RuPaul Drag Race Chi Chi DeVayne πέθανε σε ηλικία 34 ετών.

Ο DeVayne, ο οποίος γεννήθηκε Zavion Davenport, εμφανίστηκε σε δύο σειρές της επιτυχημένης εκπομπής, το 2016 και το 2018. Έχοντας νοσηλευτεί νωρίτερα φέτος για ύποπτη νεφρική ανεπάρκεια, ο DeVayne επανήλθε στην πνευμονία. Σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα την περασμένη εβδομάδα, ο DeVayne είχε ζητήσει από τους θαυμαστές να με κρατήσουν στις προσευχές σου, θα επιστρέψω σύντομα.

Το DeVayne είχε διαγνωστεί το 2018 με σκληρόδερμα, μια αυτοάνοση πάθηση που προκαλεί ουλές και σκλήρυνση των συνδετικών ιστών του σώματος.

Μια δήλωση από την οικογένεια του DeVayne περιέγραψε την «τεράστια θλίψη» τους και πρόσθεσε ότι «τα τελευταία λόγια του [Davenport] για την οικογένεια και τους θαυμαστές [δεν] δεν τα παραιτούσαν ποτέ» ».

Ο οδηγός: Διαμονή – εγγραφείτε για συμβουλές οικιακής ψυχαγωγίας
Διαβάστε περισσότερα
Το World of Wonder, η εταιρεία παραγωγής που κάνει το Drag Race, κυκλοφόρησε μια δήλωση λέγοντας ότι «έσπασαν την καρδιά» για να ακούσουν τις ειδήσεις, προσθέτοντας ότι ο DeVayne «διέδωσε ένα μήνυμα αγάπης και καλοσύνης που άγγιξε πραγματικά κάθε άτομο που γνώρισε. Ξεκουραστείτε στην εξουσία, Τσι Τσι. ”

Επικεφαλής των αφιερωμάτων στο Twitter, ο οικοδεσπότης του Drag Race, RuPaul, δήλωσε ότι η DeVayne ήταν μια «ευγενική και όμορφη ψυχή… μπορεί το γενναιόδωρο και στοργικό της πνεύμα να μας ρίξει σε όλους».

Η Shea Couleé, νικητής της πιο πρόσφατης σειράς Drag Race All Stars του RuPaul, είπε: «Είμαι καταστροφικός και άρρωστος στο στομάχι μου. Ξύπνα με όταν όλα τελειώσουν.”

Ο γεννημένος στη Λουιζιάνα ερμηνευτής εμφανίστηκε κατά την όγδοη σεζόν του Drag Race, ο οποίος προβλήθηκε το 2016. Ο DeVayne εμφανίστηκε επίσης στην τρίτη σεζόν του All Stars.

Το Drag Race franchise, ένα παγκόσμιο hit, διαθέτει πλέον διάφορα διεθνή spin-off, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά και της Ταϊλάνδης. Ο Baga Chipz, νικητής της πρώτης σειράς της έκδοσης του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι ο DeVayne ήταν «τόσο ευγενικός για μένα σε μια εποχή που ήμουν πολύ χαμηλή. Απλά κάθισα εδώ με δάκρυα. RIP εσύ όμορφος άγγελος. “

About Post Author

+ There are no comments

Add yours