Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του ηθοποιού (vid)

Δύσκολες ώρες περνάει o αγαπημένος 56χρονος ηθοποιός, ο οποίος επιβεβαίωσε τα κακά μαντάτα που κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Αλλάζοντας όλες τις φωτογραφίες του στα social media και αντικαθιστώντας τις με εκείνες του πατέρα του, ο ηθοποιός επιβεβαίωσε την απώλεια του 85χρονου μπαμπά του.

Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε από τη ζωή δραματικά, στη διάρκεια πτήσης κι ενώ του γίνονταν μαλάξεις για να επανέλθει στη ζωή πάνω από 20 λεπτά.
Ο 85χρονος πετούσε από το Σίδνεϊ στο Coffs Harbour και άλλος επιβάτης της ίδιας πτήσης, αποκάλυψε πως του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα:

«Όλοι προσπάθησαν ακούραστα μέχρι να προσγειωθεί η πτήση».

Μιλάμε για τον John Alexander Crowe πατέρα του «Μονομάχου Russell Crowe, o οποίος έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα και στο Twitter, ενημερώνοντας τα 2,7 εκατομμύρια ακόλουθούς του:

«Σήμερα, παρότι ο ήλιος λάμπει και η καταρρακτώδης βροχή έχει μειωθεί, η ημερομηνία αυτή θα είναι για πάντα χαραγμένη με θλίψη. Ο αγαπημένος μου, ο όμορφος μπαμπάς μου, ένας από τους πιο ευγενικούς άντρες, έφυγε από τη ζωή. Κάνω αυτή τη δημοσίευση γιατί υπάρχουν άνθρωποι σε όλον τον κόσμο τους οποίους έχει αγγίξει με τα σπινθηροβόλα μάτια και την ευγενική του συμπεριφορά σε όλους και σε όλα και αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνουν γνωστά τα νέα αυτά.

John Alexander Crowe 13th Μαρτίου 1936- 30th Μαρτίου 2021.

Γεννημένος στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, πέθανε στο Coffs Harbour, NSW, το σπίτι του τα τελευταία 25 χρόνια. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Οι γονείς του ηθοποιού είχαν απομονωθεί στην κατοικία αυτή καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και ο ηθοποιός ήταν κοντά τους.

Ο γόης του Hollywood λάτρευε τον μπαμπά του.

Η απώλεια αυτή του κόστισε.

Πηγή:queen.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours