Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ελλάδα τώρα, λυπάμαι πολύ

Την αναβολή της επίσκεψής της στην Ελλάδα εξαιτίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Με βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, έκανε γνωστό πως δεν θα μπορέσει να επισκεφτεί τη χώρα μας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως η Πρόεδρος της Κομισιόν έχει μπει σε καραντίνα καθώς, όπως ανακοίνωσε ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

«Βρίσκομαι σε καραντίνα τώρα διότι την περασμένη εβδομάδα ήμουν σε συνάντηση με πρόσωπο που βρέθηκε θετικό στην COVID-19. Αυτός είναι και ο λόγος που τραβάω αυτό το βίντεο με το κινητό μου τηλέφωνο ενώ είμαι σε αυτοπεριορισμό. Δεν μπορώ να ταξιδέψω στην Ελλάδα τώρα», τόνισε με βίντεό της η κ. Φον ντερ Λάιεν.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη λύπη της για αυτό το γεγονός, σημειώνοντσας παράλληλα πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσουμε τη διάδοση του ιού.

«Ανυπομονώ γι’ αυτό και υπόσχομαι να επισκεφθώ την Ελλάδα όταν τα πράγματα βελτιωθούν!» επεσήμανε επίσης η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ωστόσο, θα συμμετάσχει στην τελετή για το βραβείο «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» μέσω βίντεο, όπως σημείωσε, ενώ έκλεισε το μήνυμά της λέγοντας «ευχαριστώ» στα ελληνικά.

Πηγή:sputniknews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours