Ξανθιά εισβολέας: Σύνταξη στα 30 και μηνύματα από τους παίκτες της Λίβερπουλ

Η Κίνσεϊ Βολάσνκι, η ξανθιά εισβολέας του τελικού του Champions League, αποκάλυψε πως έλαβε μηνύματα από τους παίκτες της Λίβερπουλ ενώ σκοπός της είναι να πάρει σύνταξη στα 30 εξαργυρώνοντας το «ντου» των 4.000.000 ευρώ

Πόσα χρήματα μπορεί να σου αποφέρει μόλις ένα λεπτό δημοσιότητας; Για ποιον λόγο θα μπορούσε κάποιος να περάσει πέντε ώρες στη φυλακή, να διωχθεί ποινικά στην πατρίδα του και να κριθεί ένοχος με πρόστιμο 15.000 ευρώ από μία παγκόσμια ομοσπονδία;

Τις απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα έδωσε η Κίνσεϊ Βολάσνκι, η οποία έγινε διάσημη μέσα σε λίγα λεπτά όταν αποφάσισε να εισβάλει στον τελικό του Champions League με ένα μαύροολόσωμο που διαφήμιζε την ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου του φίλου της.

Η διάσημη πλέον ξανθιά, η οποία έχασε για ένα μικρό χρονικό διάστημα τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά τον επανέκτησε με 2,9 εκατομμύρια followers, μίλησε στη The Sun για τους λόγους που την οδήγησαν στην εισβολή στο γήπεδο, τα σχέδια της για το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως έλαβε μηνύματα από τους παίκτες του τελικού του Champions League.

Στόχος η σύνταξη στα 30 και νέα εισβολή

«Σκοπεύω να βγάλω αρκετά χρήματα μέχρι να φτάσω σε ηλικία 30 ετών και να βγω στη σύνταξη. Η εισβολή θα με βοηθήσει να το πετύχω (σ.σ. υπολογίζεται πως η είσοδός της στο γήπεδο αξίζει σχεδόν 4 εκατ. ευρώ), ενώ σκοπεύω να κάνω παρόμοιες κινήσεις για ν’ ανεβάσω ακόμα περισσότερο το προφίλ μου». Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν τη βραδιά του τελικού η Βολάσνκι είχε 300.000 και έφτασε σχεδόν τα 3.000.000 δύο εβδομάδες μετά.

Η άνοδος που είχε στους followers ήταν εντυπωσιακή. «Δεν μπορείς ν’ αγοράσεις τέτοια διαφήμιση. Ξαφνικά έγινα διάσημη σε όλο τον κόσμο και οι προτάσεις για δουλειά έπεφταν βροχή. Δε νομίζω πως ενόχλησα κανένα, ίσα – ίσα ήταν διασκεδαστικό. Οι οπαδοί το λάτρεψαν, οι παίκτες έδειξαν να το απολαμβάνουν, ενώ μέχρι και στο αστυνομικό τμήμα οι αστυνομικοί μου ζητούσαν αυτόγραφα. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη».

Το backstage της εισβολής

Στη συνέχεια η Βολάσνκι αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη βραδιά του τελικού και πώς έφτασε από τις εξέδρες των οπαδών της Λίβερπουλ στο κέντρο του γηπέδου: «Όταν ο Βιτάλι μου είπε την πρόταση να μπω στο γήπεδο, δεν είχα ιδέα πόσο σημαντικός είναι ο τελικός του Champions League και πως όλος ο κόσμος θα με παρακολουθεί. Είπα αμέσως ναι και εξασφάλισα τη θέση μου στις εξέδρες των φίλων της Λίβερπουλ.

Όσοι ήταν γύρω μου δεν πίστευαν πως θα μπω μέσα στο γήπεδο, αλλά όσο περνούσε η ώρα κατάλαβαν πως δεν έκανα πλάκα. Λίγο πριν ξεκινήσω, μάλιστα, ένας οπαδός που βρισκόταν δίπλα μου, ζήτησε το κινητό μου για να καταγράψει το περιστατικό. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που δεν θυμάμαι ακριβώς τι έγινε».

Η αποκάλυψη για τα μηνύματα των παικτών της Λίβερπουλ

ΤΗ Βολάσνκι άφησε την πιο πιπεράτη είδηση για το τέλος της συνέντευξης, αποκαλύπτοντας πως: «Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά κάποιοι παίκτες της Λίβερπουλ μου έστειλαν ερωτικά μηνύματα μετά τον τελικό. Έλαβε πολλές καρδούλες και όμορφα emojis. Ειλικρινά δεν ήξερα ποιοι είναι μέχρι που είδα τα προφίλ τους στο Instagram, αλλά δεν απάντησα καθώς έχω φίλο».

Bonus: Από τη στιγμή που πήρε πίσω τον λογαριασμό της στο Instagram, αφού πρώτα επιβεβαιώθηκε πως είναι δικός της, η Βολάνσκι άρχισε να τον χρησιμοποιεί ξανά ανεβάζοντας μάλιστα και ένα χιουμοριστικό βίντεο που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο με την ίδια να εισβάλει στον αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ.

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours