Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμαρ, κατηγορείται πως βίασε μια κοπέλα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, με τον Βραζιλιάνο παίκτη να μην αποδέχεται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως η κοπέλα λέει ψέματα.

Αναλυτικά τα μηνύματα που αντάλλαξε ο Νεϊμάρ με την κοπέλα:

Κοπέλα: Θα κοιμηθώ. Δεν έρχεσαι και με έχεις εδώ να περιμένω. Μπορούσες απλά να πεις ότι δεν θα έρθεις.
Νεϊμάρ: Σε 15 (λεπτά) είμαι εκεί. Τακτοποιούσα κάτι. Χαχαχα.
Κοπέλα: Θα παντρευτείς; Όχι.
Νεϊμάρ: Ήμουν για φαγητό. Δεν θα παντρευτώ, δόξα τω Θεώ.
Κοπέλα: Θα μείνω χωρίς μπαταρία στο κινητό και δεν ξέρω που είναι ο φορτιστής. Σε περιμένω στο 203 (αριθμός δωματίου).

Το τελευταίο μήνυμα εστάλη στις 17::18 της 16ης Μαΐου. Τα υπόλοιπα μηνύματα εστάλησαν από τις 18:16 και μετά της ίδιας ημέρας όταν πια ο Νεϊμάρ είχε φύγει από το ξενοδοχείο.

Νεϊμάρ: Ανεξάρτητα από αυτό που μου έκανες, σε συγχωρώ. Όλα καλά. Αν θέλεις κάτι, στείλε μήνυμα.
Κοπέλα: Θέλω να φύγω. Μόνο αυτό.
Νεϊμάρ: Οκ.

Η κοπέλα στέλνει φωτογραφία με τα οπίσθιά της μελανιασμένα.
Ο Νεϊμάρ στέλνει emoji θλιμμένο και χεράκια ανοιχτά.
Η κοπέλα στέλνει φωτογραφία με τα αιματώματα στα επίμαχα σημεία.

Κοπέλα: Γι΄αυτό φορούσα σορτς. Θυμάσαι όλα όσα έγιναν χθες;

Νεϊμάρ: Προφανώς.
Κοπέλα: Μπορείς να με μπλοκάρεις. Θα τελειώσω με όλα αυτά που περνάω. Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά.
Νεϊμάρ: Χαλάρωσε, συνέχισε τη ζωή σου και όλα καλά.
Κοπέλα: Αν πάρεις την πρωινή πτήση, πες μου, σε παρακαλώ.
Νεϊμάρ: Οκ, θα σου στείλω.
Κοπέλα: Ο άνθρωπος που γνώρισα σήμερα δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που είδα χθες. Αυτός είναι ο Νεϊμάρ με τον οποίο παθιάστηκα.
Νεϊμάρ: Δεν με ξέρεις καλά, είμαι νορμάλ.
Κοπέλα: Όλοι είμαστε.Ο Νεϊμάρ στέλνει emoji με τα χέρια ενωμένα.

Νεϊμάρ: Χθες όλα έγιναν γρήγορα και δεν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε.
Κοπέλα: Μπορεί. Εγώ ήθελα πολύ να σε γνωρίσω και όλα έγιναν γρήγορα. Από το πρωί είδα αυτά τα σημάδια, χθες ούτε που μιλήσαμε, εσύ χτυπιόσουν, σήμερα ήσουν πιο ήρεμος. Χθες ήμουν ήρεμη και σήμερα ήμουν εγώ αυτή που σε χτύπησα. Κρίμα που δεν πήγε καλά.
Νεϊμάρ: Ναι, αλλά για τα σημάδια φταις κι εσύ, χαχαχα, ζητούσες περισσότερο (στέλνει emoji με ανοιχτά χέρια).
Ναι, δυστυχώς δεν πήγε καλά. Δυστυχώς αυτό που έγινε σήμερα (με το μοντέλο να χτυπά τον ποδοσφαιριστή) τα κατέστρεψε κάπως. Ήταν, όμως, χαρά μου που σε γνώρισα.
Κοπέλα: Είσαι τρελός; Σου ζήτησα να σταματήσεις και επίσης μου ζήτησες συγγνώμη.

Ο Νεϊμάρ στέλνει ένα emoji προβληματισμού.

Κοπέλα: Μένει εδώ. Εσύ εξακολουθείς να είσαι ο Νεϊμάρ κι εγώ μία γυναίκα. Αν έστειλες αυτή τη φωτογραφία σε κάποιον, σε παρακαλώ να του ζητήσεις να τη διαγράψει, διότι δεν θέλω να μπλεχτεί το όνομά μου με το δικό σου.
Νεϊμάρ: Δεν θα το έκανα ποτέ.
Κοπέλα: Ξέρεις πολύ καλά τι μου έκανες και πως μου συμπεριφέρθηκες. Πραγματικά, με κακομεταχειρίστηκες. Ακόμα κι αν ποτέ ξανά δεν ξαναμιλήσουμε, ξέρεις κατά βάθος τι συνέβη. Ελπίζω να μη νιώσεις ποτέ ούτε τα μισά από αυτά που έκανες. Αυτό που περισσότερο με φοβίζει είναι ότι φαίνεται σαν όλα να πήγαν καλά και εγώ να είμαι απολύτως τρελή. Δείχνεις ότι ο εγκέφαλός σου λειτουργεί μόνο μέσα στο γήπεδο και ότι η καρδιά σου δεν λειτουργεί καθόλου. Τελικά, ό,τι κι αν έγινε, δεν έχει σημασία. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι χρειάζεται για να ξεχάσω τι συνέβη και πως μου φέρθηκες. Κοιμήσου καλά και ευχαριστώ. Τουλάχιστον τώρα ξέρω πραγματικά ποιος είναι ο Νεϊμάρ.

Όταν ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που του έστελνε η νεαρή γυναίκα, εκείνη του έστειλε ακόμα ένα μήνυμα γράφοντας: «Δεν τα έδειξες όλα».

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Στο αστυνομικό τμήμα εμφανίστηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου ο Νεϊμαρ. Ο άσσος της Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε πάνω σε αναπηρικό αμαξίδιο προκειμένου να απολογηθεί για τις συνομιλίες και τα βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις κατηγορίες βιασμού με τις οποίες είναι αντιμέτωπος.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ένα 21χρονο μοντέλο από το Σάο Πάολο, κατήγγειλε τον Νεϊμάρ για βιασμό. Εκείνος προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του έβγαλε σε ένα βίντεο στο instagram όλες τις συνομιλίες και τα βίντεο που είχε ανταλλάξει με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κλήθηκε να καταθέσει στις αρχές μιας και η δημοσιοποίηση τέτοιων προσωπικών στοιχείων διώκεται με φυλάκιση πέντε ετών.

Ο δε λόγος που τον εμφανίστηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο, είναι γιατί πρόσφατα είχε έναν τραυματισμό στο πόδι ο οποίος θα τον κρατήσει για λίγο καιρό μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και το Κόπα Αμέρικα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: