Νεκρός βρέθηκε ο κρατούμενος μετά την απόπειρα του να αποδράσει μεταμφιεσμένος σε… γυναίκα!

Οι φύλακες τον βρήκαν κρεμασμένο στο κελί του από ένα σεντόνι

Νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Ρίο ντε Τζανέιρο όπου εξέτιε ποινή για εμπόριο ναρκωτικών, βρέθηκε σήμερα Τρίτη ο 42χρονος Καλαουβίνο ντα Σίλβα, ο οποίος έγινε διάσημος, όταν πιάστηκε το περασμένο Σάββατο από τους φρουρούς, να προσπαθεί να αποδράσει μεταμφιεσμένος σε… γυναίκα.

Ο βραζιλιάνος έμπορος ναρκωτικών βρέθηκε κρεμασμένος από ένα σεντόνι, σύμφωνα με την διοίκηση των φυλακών, η οποία ανακοίνωσε, ότι ξεκίνησε έρευνα, για την διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του. Ο Ντα Σίλβα εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψη της κόρης του το περασμένο Σάββατο στη φυλακή και έβαλε σε εφαρμογή ένα ασυνήθιστο σχέδιο απόδρασης.

Φόρεσε μάσκα σιλικόνης που έμοιαζε στο πρόσωπο της κόρης του, περούκα, στηθόδεσμο και γυναικεία ρούχα και επιχείρησε να βγει από τη φυλακή. Ωστόσο οι φύλακες αντιλήφθηκαν, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, το συνέλαβαν, όπως και την κόρη του και επέστρεψε στο κελί του, όπου λίγα 24ωρα αργότερα βρέθηκε νεκρός. Ο θάνατος του ντα Σίλβα έχει φέρει σε αμηχανία την διοίκηση των φυλακών, μετά την πρωτότυπη απόπειρα απόδρασής του.

Πηγή:news.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours