Λουκέτο σε κινεζικό εστιατόριο λόγω… μυρωδιάς

Αντιμέτωπο με ενδεχόμενο λουκέτο είναι κινεζικό εστιατόριο επειδή ένας κορυφαίος δικαστής που ζει κοντά διαμαρτύρεται ότι άσχημες μυρωδιές μπαίνουν στο σπίτι του.

Το εστιατόριο που βρίσκεται σε ένα ιστορικό σημείο στο Κάρντιφ λειτουργεί περισσότερα από 30 χρόνια. Αλλά πλέον το μέλλον του είναι αμφίβολο μετά τη μακρά διαμάχη με τους γείτονες, Λόρδο της Δικαιοσύνης Σερ Γκάρι Χικινμπότομ και Λέιντι Τζορτζίνα Καρολίν Χικινμπότομ.

Το ζευγάρι αγόρασε το αξίας 525.000 λιρών σπίτι του το 2016 και σοκαρίστηκε με τον θόρυβο και τις μυρωδιές που αναδύονται από το διάσημο εστιατόριο και διειδύουν στην πολυτελή έπαυλή τους. Το ζεύγος ανέφερε τις ανησυχίες του στο Συμβούλιο του Κάρντιφ και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας μεταβίβασαν το παράπονο.

Το εστιατόριο που έχει πέντε αστέρια όσον αφορά στην υγιεινή και την καθαριότητα, εγκατέστησε νέο απορροφητήρα αλλά δεν πήρε την κατάλληλη άδεια γι’ αυτό και τώρα αντιμετωπίζει νέα δίωξη

Ο διευθυντής του εστιατορίου αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο για παρατυπίες στην περιβαλλοντική νομοθεσία για την υγεία.

Ωστόσο, άλλοι κάτοικοι της περιοχής είναι διατεθειμένοι να σώσουν το καντονέζικο εστιατόριο στο ιστορικό Λάνταφ.

“Είναι γελοίο να έρθεις να ζήσεις δίπλα σε κινέζικο εστιατόρια και να περιμένεις ότι δεν θα υπάρχει καμία μυρωδιά” τόνισε ένας γείτονας και πρόσθεσε: ¨Ο διευθυντής ξόδεψε 19.857 λίρες για να βελτιώσει το σύστημα εξαερισμού και ακόμη δεν είναι αρκετό. Θέλει να βρει με ποιον τρόπο ο απορροφητήρας θα λειτουργήσει καλύτερα και χρειάζεται χρόνο για να τον εγκαταστήσει. Είναι πολύ συμπαθητικός. Έχει θόρυβο και μυρωδιές αλλά είναι κάτι παροδικό”.

πηγή: Daily Mail

About Post Author

+ There are no comments

Add yours