Σε 13.832 ανέρχονται οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στη Γαλλία

Σήμερα αναφέρθηκαν άλλοι 353 θάνατοι σε νοσοκομεία και 290 σε οίκους ευγηρίας και ιδρύματα, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής την υπηρεσιών υγείας Ζερόμ Σαλμόν.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας μειώθηκε (κατά 121) και ανέρχεται στους 6.883.
Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της Covid-19 ανέρχονται στα 93.790.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν άλλοι 2.044 νέοι ασθενείς με κορωνοϊό στην Γαλλία, τις τελευταίες 24 ώρες. Την ίδια ώρα, τα νοσοκομεία παρουσίασαν μια πτώση στους ασθενείς που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. «Είναι μια μικρή ακτίδα φωτός, αλλά αυτό το μικρό φως είναι πολύ σημαντικό για όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας» δήλωσε ο Ζερόμ Σαλομόν στους δημοσιογράφους.

«Τώρα δεν είναι η στιγμή να γίνει άρση των μέτρων, αλλά είναι η στιγμή για να σεβαστούμε τους κανόνες και την κοινωνική αποστασιοποίηση.

Η πίεση στα νοσοκομεία παραμένει πολύ μεγάλη. Αρχίζουμε να βλέπουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους με διαφορετικές ασθένειες, οι οποίοι υποφέρουν από τις συνέπειες των περιοριστικών μέτρων» τόνισε.

Πηγή: iefimerida.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours