«Μακάρι να ήμουν η λάμπα», σχολίασε ο εντυπωσιασμένος Κρις Μπράουν

Η Ριάνα είναι μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, με την εξωτερική της εμφάνιση να εκτιμάται ιδιαιτέρως από το ανδρικό κοινό, αλλά όχι μόνο, καθώς ταυτόχρονα αποτελεί και ένα fashion icon.

Οι λογαριασμοί της στα social media είναι γεμάτοι ακόλουθους, ενώ κάθε φορά που δημοσιεύει κάποια φωτογραφία γίνεται ένας μικρός χαμός. Αν αυτή η φωτογραφία, μάλιστα, αναδεικνύει και το εξαιρετικό της κορμί, τότε αυτό το φαινόμενο εντείνεται.

Η ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη σειρά εσωρούχων που λανσάρει, με τα σχόλια να είναι αποθεωτικά. Σε σημείο τέτοιο που ακόμη και ο πρώην της, ο οποίος στο παρελθόν την είχε ξυλοφορτώσει άγρια και καταδικάστηκε για κακούργημα, να εκφράσει τον θαυμασμό του.

Ο λόγος για τον Κρις Μπράουν, με τον οποίο η σχέση της Ριάνα έχει περάσει από… σαράντα κύματα. Μετά από εκείνο το περιστατικό, που χρονολογείται το 2009, είχε έρθει η επανασύνδεση, στη συνέχει η απιστία και ο νέος χωρισμός. «Μακάρι να ήμουν η λάμπα», σχολίασε εκείνος σε μια από τις φωτογραφίες, αν και δεν είναι ο μόνος που εντυπωσιάστηκε.

Βεβαίως, η εκρηκτική τραγουδίστρια είναι σε σχέση αυτό το διάστημα με Σαουδάραβα εκατομμυριούχο επιχειρηματία και οι φήμες τη θέλουν έγκυο, οπότε η -κατά πολλούς- προσπάθεια επανασύνδεσης του Μπράουν, μάλλον θα πέσει στο κενό.

Όπως και να έχει, η εικόνα της Ριάνα με εσώρουχα εντυπωσίασε. Ιδού οι αποδείξεις…

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours