Ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έκανε σεξ με τον Μικ Τζάγκερ σε ηλικία 15 ετών

Η αποκάλυψη ήρθε 43 χρόνια μετά

Η ηθοποιός Ρέι Ντάουν ισχυρίζεται ότι σε ηλικία 15 ετών έκανε σεξ με τον θρύλο της ροκ, Μικ Τζάγκερ.

Η 58χρονη, σήμερα, ηθοποιός μίλησε στην Daily Mail, όπου και έκανε την αποκάλυψε για το παρελθόν της με τον Μικ Τζάγκερ. Η περιπέτεια της ηθοποιού με τον Τζάγκερ συνέβη το μακρινό 1977 και εξιστορεί τα όσα έγιναν.

Η Ρέι Ντάουν, κόρη του κωμικού Τόμι Τσονγκ, ρωτήθηκε πως πήρε τον ρόλο στην ταινία του 1985 «Commando» και τότε έκανε γνωστή την ιστορία της με τον θρύλο των Rolling Stones.

«Δεν ήταν τραυματική εμπειρία. Ήξερα τι έκανα. Δεν ήμουν μια αθώα μαθήτρια. Ενεργούσα σαν να είμαι μεγαλύτερη», ανέφερε αρχικά η Ντάουν για την σεξουαλική επαφή με τον Μικ Τζάγκερ.

Η ίδια έκανε γνωστό, πως λίγο καιρό πριν τη συνάντηση με τον Μικ Τζάγκερ είχε χάσει την παρθενιά της με ένα αγόρι της ηλικίας της. Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως κάπνιζε μαριχουάνα από την ηλικία των 12 ετών και έφυγε από το σπίτι της στην ηλικία των 15 ετών, προκειμένου να ζήσει με έναν έμπορο.                                                                                                                                       

O Μικ Τζάγκερ, την εποχή όπου φέρεται να ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την 15χρονη Ρέι Ντάουν, ήταν παντρεμένος με την Μπιάνκα Τζάνγκερ.

Η Ρέι Ντάουν είπε επίσης στη συνέντευξή της:  «Ποτέ δεν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και ποτέ δεν του είπα. Δεν προέκυψε», λέγοντας πως οι δυο τους είχαν περάσει ακόμη μία ημέρα μαζί, πηγαίνοντας σε ένα στούντιο ηχογράφησης για να καταλήξουν σε μία συναυλία των Fleetwood Mac στο Madison Square Garden.

Το 1985 η ηθοποιός εκείνη εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι Just Another Night.

Πάντως, ο Μικ Τζάγκερ δεν μπορεί να διωχθεί καθώς έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια.

https://www.instagram.com/p/B8ISCBppFlS/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours