Κατηγορίες σε βάρος του γνωστού πορνοστάρ Ρον Τζέρεμι απηύθυνε η εισαγγελία του Λος Άντζελες για τον βιασμό τριών γυναικών και τη σεξουαλική επίθεση κατά μιας τέταρτης σε διαφορετικά περιστατικά που χρονολογούνται το 2014.

Κατά του 67χρονου Τζέρεμι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της περασμένη Δευτέρα για βιασμό και ασέλγεια.

Ο Ντάντε Ρουτσιονέλι, μάνατζερ του ηθοποιού, ανακοίνωσε στο CNNi ότι σταματά την επαγγελματική σχέση μαζί του. Ερωτηθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες, ο Ρουτσιονέλι δήλωσε ότι προηγούμενες καταγγελίες από το περιοδικό Rolling Stone εν μέσω του κινήματος Me Too είχαν αποδειχθεί ψευδείς.

«Ελπίζουμε ότι και αυτές οι καταγγελίες εναντίον του δεν είναι αληθείς, αλλά αν είναι, ελπίζουμε ότι θα διωχθεί όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος».

Ο πορνοστάρ, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Ρόναλντ Τζέρεμι Χάιατ, κατηγορείται ότι βίασε μία 25χρονη γυναίκα στο σπίτι της τον Μάιο του 2014.

Επίσης, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον δύο γυναικών, 33 και 36 ετών αντίστοιχα, σε διαφορετικές περιπτώσεις σε ένα μπαρ στο Χόλιγουντ το 2017 αλλά και το βιασμό μιας 30χρονης στο ίδιο μπαρ τον Ιούλιο του 2019.

Αν καταδικαστεί, ο ηθοποιός αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 90 χρόνια σε κρατική φυλακή.

Ο Τζέρεμι αποτελεί μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στη βιομηχανία ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Μάλιστα έχει μπει και στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος «Με τις περισσότερες εμφανίσεις σε ταινίες ενηλίκων», καθώς έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 2.200 ταινίες.

Το 2001 αποτέλεσε το θέμα του ντοκιμαντέρ: «Porn Star: O θρύλος του Ρον Τζέρεμι».

Το 2015 είχε μιλήσει στο CNNi για την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή και η οποία του δίδαξε, όπως έλεγε τότο, ότι το να ζεις μια καλή ζωή και να είσαι καλός άνθρωπος είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις κατά την παραμονή σου στη Γη.

Την υπόθεση διενεργεί το γραφείο του Σερίφη του Λος Άντζελες.

Πηγή:cnn.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours