Γυναίκα 108 ετών επιβίωσε από την ισπανική γρίπη και τον κορονοϊό

Γυναίκα 108 ετών επιβίωσε από την ισπανική γρίπη και τον κορονοϊό. «Είμαι ένας επιζών. Πρέπει να ανεβαίνω στην κορυφή κάθε λίστας» δήλωσε…

Πριν ένα μήνα η Σίλβια Γκόλντσολ, ηλικίας 108 ετών διαγνώστηκε με κορονοϊό στον οίκο ευγηρίας του Νιού Τζέρσεϊ, όπου ζει.

Ωστόσο, ο Κυβερνήτης της Πολιτείας, Φιλ Μέρφι, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να νικήσει τον ιό….

Μάλιστα, όπως αναφέρει το News 12 New Jersey, πρόκειται για τον γηραιότερο ασθενή της Πολιτείας που επιβιώνει από τον κορονοϊό. Η ίδια είχε την πείρα ακόμη μίας πανδημίας, αφού σε ηλικία 7 ετών ξεπέρασε και την ισπανική γρίπη, η οποία είχε σκοτώσει πάνω από 50 εκατομμύρια κατοίκους.

«Έζησα γιατί ήμουν αποφασισμένη να επιβιώσω. Είμαι ένας επιζών. Πρέπει να ανεβαίνω στην κορυφή κάθε λίστας» δήλωσε στο News 12 η Σίλβια Γκόλντσολ.

«Μια τεράστια ζωή, ένα τεράστιο πνεύμα και μια τεράστια επίδειξη δύναμης» έγραψε στο Twitter ο Κυβερνήτης, Φιλ Μέρφι, προκειμένου να τιμήσει την ηλικιωμένη γυναίκα που αναδείχθηκε νικήτρια….

Πηγή:mixanitouxronou.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours