Γερμανία παιδοκτόνος: Συγκλονισμένη είναι όλη η Γερμανία με την μητέρα που δηλητηρίασε τα παιδιά της με χάπια.

Η γερμανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα πέντε παιδιών σε διαμέρισμα στη δυτική πόλη Ζόλινγκεν, ανέφερε σήμερα στην ηλεκτρονική έκδοσή της η μεγάλης κυκλοφορίας γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild, επικαλούμενη την αστυνομία. Σύμφωνα με την Bild, η γιαγιά των παιδιών τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει πως η κόρη της, ηλικίας 27 ετών, σκότωσε πέντε από τα παιδιά της και έχει βγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί της άλλο ένα παιδί. Η αστυνομία βρήκε στη συνέχεια τα νεκρά παιδιά, ηλικίας 1, 2, 3, 6 και 8 ετών.

Οι γείτονες αντιλήφθηκαν αμέσως τι συνέβη χθες το μεσημέρι. Ένα ζευγάρι παρατήρησε από το απέναντι μπαλκόνι την αναστάτωση στον δρόμο. «Ακούσαμε τις σειρήνες και είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σπίτι. “Ανοίξτε” φώναζαν», λέει η 35χρονη Νίνα. Και ο άνδρας της προσθέτει: «Όταν είδαμε τους αστυνομικούς και τους διασώστες να βγαίνουν κλαίγοντας, καταλάβαμε ότι κάτι άσχημο συνέβη». Στο παράθυρό τους κρέμεται ένα χαρτί που γράφει: «Όλα θα πάνε καλά». Το είχαν αναρτήσει για να δώσουν θάρρος για την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά τώρα μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου μετά από αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Δολοφονία 5 παιδιών στη Γερμανία

Η μητέρα πήδηξε νωρίς το απόγευμα μπροστά από ένα τρένο στο Ντίσελντορφ, κοντά στο Ζόλινγκεν, και επέζησε με σοβαρά τραύματα, ανέφερε η Bild, προσθέτοντας πως ένας 11χρονος γιος της βρέθηκε σώος στο σπίτι της γιαγιάς. η Συγκεκριμένη είδηση έχει συγκλονίσει τη Γερμανία και ανάγκασε τον Δήμαρχο της περιοχές να πάει ο ίδιος στο διαμέρισμα που έγιναν όλα. Ωστόσο δεν μπόρεσε να αντέξει να μείνει στο χώρο για περισσότερα από δέκα λεπτά σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

svg%3E

Σοκαρισμένη όλη η Γερμανία

«Έχω πάθει σοκ, απίστευτο σοκ», είπε παίρνοντας βαθιά ανάσα. «Ειδικά όταν είσαι πατέρας», ήταν τα λόγια του Δημάρχου που προσπαθούσε να συνέλθει από αυτό που έχει συμβεί. Λίγο αργότερα άναψε ένα κεράκι στην μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών. Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ οι γείτονες δεν άργησαν να καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Συγκεκριμένα τόνισαν ότι παρατήρησαν την αναστάτωση από το μπαλκόνι τους.

«Ακούσαμε τις σειρήνες και είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σπίτι. “Ανοίξτε” φώναζαν», λέει η 35χρονη Νίνα. Κι ο άνδρας της προσθέτει: «Όταν είδαμε τους αστυνομικούς και τους διασώστες να βγαίνουν κλαίγοντας καταλάβαμε ότι κάτι άσχημο συνέβη».Στο παράθυρό τους κρέμεται ένα χαρτί που γράφει: «Όλα θα πάνε καλά». Το είχαν αναρτήσει για να δώσουν θάρρος για την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά τώρα μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου μετά απ’ αυτή την οικογενειακή τραγωδία.Η σύγχρονη Μήδεια δηλητιρίασε τα παιδιά της με χάπια και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Η ίδια παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα πίσω από την πράξη της.

Αδιευκρίνιστα τα κίνητρα της 27χρονης

Πηγή της αστυνομίας είπε στο γερμανικό δίκτυο RTL ότι τα παιδιά δηλητηριάστηκαν με χάπια. Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα της 27χρονης μητέρας.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours