Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Μάικλ Τζάκσον.

Αυτό την φορά ο Ελτον Τζον στα απομνημονεύματά του που θα εκδοθούν  στις 15 Οκτωβρίου αναφέρεται σε ένα άγνωστο περιστατικό όπου ενώ είχε καλέσει τον Τζάκσον σε δείπνο εκείνος εξαφανίστηκε και τον βρήκαν ώρα αργότερα να παίζει βιντεοπαιχνίδι με τον 11χρονο γιο της οικιακής βοηθού του.

«Ο καημένος έδειχνε χάλια, πολύ εύθραυστος και άρρωστος. Φορούσε τόσο μέικ-απ που ήταν σαν να το είχε απλώσει ένας μανιακός. Η μύτη του ήταν καλυμμένη με αυτοκόλλητο και δεν έτρωγε τίποτα ούτε από τον προσωπικό του σεφ. Κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι χωρίς να πει κουβέντα και εξαφανίστηκε. Τον βρήκαμε ώρα αργότερα σε ένα σπίτι όπου έμενε η οικιακή βοηθός του Έλτον Τζον μαζί με τον 11χρονο γιο της. Εκείνη παρακολουθούσε τον Τζάκσον να παίζει βιντεοπαιχνίδια με τον γιο της. Για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούσε να συνυπάρχει με ενήλικες».

Επίσης ο Ελτον Τζον αναφερόμενος στον «βασιλιά της ποπ» τόνισε: «Ήξερα τον Μάικλ από τότε που ήταν 13 ή 14 ετών. Ήταν το πιο αξιαγάπητο παιδί που μπορούσες να φανταστείς. Σε κάποιο σημείο στα χρόνια που ακολούθησα άρχισε να απομακρύνεται από τον κόσμο, από την πραγματικότητα με τον τρόπο που το έκανε ο Έλβις Πρίσλεϊ. Ένας Θεός ξέρει τι περνούσε από το μυαλό του και ένας Θεός ξέρει τι φάρμακα τον είχαν γεμίσει, αλλά κάθε φορά που τον έβλεπα στα επόμενα χρόνια σκεφτόμουν ότι ο καημένος τα είχε εντελώς χαμένα. Και δεν εννοώ ότι ήταν κάτι απλό. Ήταν πραγματικά ψυχικά άρρωστος, ένα άρρωστο άτομο για να είσαι κοντά του. Ήταν απίστευτα θλιβερό αλλά ήταν κάποιος που δεν μπορούσες να βοηθήσεις. Είχε φύγει, σε έναν κόσμο δικό του, περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που του έλεγαν μόνο ό,τι ήθελε να ακούσει».

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours