Ανοίγει και πάλι το περίφημο Jazz Cafe του Λονδίνου

Με συναυλίες προσαρμοσμένες στις επιταγές της πανδημίας του κορωνοϊού

Τις πόρτες του για το κοινό, μετά από πέντε μήνες σιωπής και… κλεισούρας, ξανανοίγει το περίφημο Jazz Cafe, ένα από τα διασημότερα live venues στο Λονδίνο.

Το λαϊβάδικο που βρίσκεται στο Κάμντεν θα εγκαινιάσει την νέα του περίοδο ζωντανών εμφανίσεων καλλιτεχνών στις 19 Σεπτεμβρίου με τον Dele Sosimi και στη συνέχεια θα λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα.

Ωστόσο, το Jazz Cafe, που έκλεισε 30 χρόνια λειτουργίας, θα προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που επιβάλλουν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Έτσι το κοινό σε κάθε συναυλία θα περιορίζεται σε 92 άτομα που θα βρίσκονται -καθισμένα- στο χώρο της σκηνής και άλλα 52 στον πάνω χώρο του εστιατορίου.

\

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα»

Παράλληλα, θα εφαρμόζονται και όλα τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής που επιβάλλει το νομικό καθεστώς για την προστασία από τον κορωνοϊό.

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα», είπε ο Ruari Frew, επικεφαλής για το booking καλλιτεχνών του Jazz Cafe, ωστόσο συμπλήρωσε ότι «είναι σημαντικό να αρχίσει να ξαναδουλεύει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται, σε συνθήκες ασφαλείας».

Προσέθεσε, δε, ότι «παρότι οι συνθήκες δεν είναι μεσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμες, για τώρα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλλιτέχνες να παίζουν ζωντανά μπροστά σε κοινό, μηχανικούς στις κονσόλες και σερβιτόρους να εξυπηρετούν πελάτες».

Το πρόγραμμα του Jazz Cafe για την ώρα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Σάββατο 19/9: Dele Sosimi

Πέμπτη 24/9: Live For Beirut

Παρασκευή 25/9: Παρουσίαση του δίσκου των Light of The World

Πέμπτη 8/10: Lola Young

Πέμπτη 15.10: Balcony & Tayo Sound

Πηγή:loaded.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours