Πέντε μασκοφόροι φέρεται να εισέβαλαν ξημερώματα στο σπίτι 39χρονου Ελληνοκύπριου και να τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινότητα του Σίδνεϊ από την άγρια δολοφονία ενός Ελληνοκύπριου τα ξημερώματα της Κυριακής μέσα στο σπίτι του στο προάστιο Riverstone.

Ο Κέβιν Κουρτής, 39 ετών, πέθανε από πολλαπλές πληγές μετά από φερόμενη εισβολή στο σπίτι
Συγκατοίκας, 34 ετών, φέρεται να δέχεται επίθεση με τουφέκι και υπέστη μικρούς τραυματισμούς
Η αστυνομία ξεκίνησε την αναζήτηση της περιοχής και συνέλαβε δύο άντρες έφηβους λίγο αργότερα
Δύο άνδρες ηλικίας 16 και 17 συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για φόνο
Το Manhunt συνεχίζεται για τρία αρσενικά που φέρεται να άφησαν τη σκηνή σε ένα μηχανοκίνητο όχημα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Νέου Κόσμου που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος Κυριάκος Κούρτης (Kevin Kourtis) πέθανε από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε όταν πέντε άγνωστα άτομα εισέβαλαν στο σπίτι του. Τα μέλη της συμμορίας πιστεύεται ότι φορούσαν μάσκες, βάσει των στοιχείων που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ. Η 43χρονη φίλη του Κούρτη, που φέρεται να ήταν επίσης στο σπίτι την ώρα της εισβολής, δεν τραυματίστηκε.

Kevin Kourtis' friends and family in shock as teenagers face court ...

Ένα κυνήγι ξεκίνησε για τρία μέλη μιας συμπαγούς συμμορίας που φέρεται να μαχαίρωσε έναν 39χρονο άνδρα σε θάνατο όταν άνοιξε την πόρτα στο σπίτι του.

Ο Κέβιν Κουρτής πέθανε από πολλαπλές πληγές μετά από πέντε άνδρες που φέρεται να εισέβαλαν στο σπίτι του στο Riverstone στο δυτικό Σίδνεϊ στις 12.30 π.μ. την Κυριακή.

Η γυναίκα του συγκάτοικος, 34 ετών, φέρεται να δέχθηκε επίθεση με το άκρο τουφέκι και υπέστη μικρούς τραυματισμούς.

Η φίλη του κ. Κουρτή, 43 ετών, ήταν επίσης στο σπίτι κατά τη διάρκεια της βίαιης εισβολής στο σπίτι, αλλά δεν τραυματίστηκε.

Police launched a widespread search in Riverstone following the fatal stabbing and arrested two male teens a short time later. They have both been charged with murder and refused bail

Police conducted a search of the surrounding area with assistance from PolAir, the Dog Unit and the Public Order and Riot Squad. Two teens were later arrested in a nearby street

Police were called to a home on Langton Street in Riverstone following reports of a home invasion

Ένας 16χρονος και ένας 17χρονος που φέρεται να εγκατέλειψαν τη σκηνή πηδώντας πάνω από τον πίσω φράχτη της ιδιοκτησίας συνελήφθησαν σε λίγους δρόμους μακριά από το σπίτι της Langton Street περίπου στις 1.10 π.μ.

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε για φόνο την Κυριακή το απόγευμα και αρνήθηκε την εγγύηση.

Θα προσφύγουν στο δικαστήριο των παιδιών τη Δευτέρα.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τρεις άνδρες που φέρεται να εγκατέλειψαν τη σκηνή σε ένα αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα η αστυνομία συνέλαβε δυο νεαρούς ηλικίας 16 και 17 ετών οι οποίοι είχαν διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος πηδώντας από τον φράχτη στο πίσω μέρος του σπιτιού του θύματος. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν την Δευτέρα ενώπιον της δικαιοσύνης για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα αν το θύμα γνώριζε τους δράστες, ενώ συνεχίζει τις έρευνές της και για τους άλλους τρεις καταζητούμενους. Σύμφωνα με το ελληνικό πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας SBS o Κούρτης γεννήθηκε στην Αυστραλία αλλά ο πατέρας του καταγόταν από τον Άγιο Αμβρόσιο της Κερύνειας στην Κύπρο. Το θύμα εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κύπρο με την οικογένειά του στα μέσα της δεκαετίας του ’90, στο χωριό της μητέρας του, τα Λύμπια. Στην Αυστραλία επέστρεψε πριν από έξι χρόνια περίπου, ανέφερε η SBS….

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours