Ο Eddie Murphy έκανε ένα αστείο εις βάρος του Bill Cosby κατά την επιστροφή του στο “Saturday Night Live” αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο που δεν έμεινε καλά με τον εκπρόσωπο του τελευταίου. Ο εκπρόσωπος, Andrew Wyatt, υπενθύμισε στον Murphy και τους θεατές της καριέρας κωμωδίας του Cosby.

Το αστείο του SNFT του Μέρφι έσπασε τη διασκέδαση στην προφανή υπονόμευση των προσδοκιών, όπου ο Κόσμπι θεωρήθηκε κάποτε ως ένας από τους πιο υγιείς οικογενειακούς κωμικούς της εποχής του, πριν από την εμφάνιση καταγγελιών σεξουαλικής επίθεσης. Είχε ακόμη και το ψευδώνυμο του “μπαμπά της Αμερικής”.

“Αν μου είπατε πριν από 30 χρόνια ότι θα ήμουν αυτός ο βαρετός, ο πατέρας του σπιτιού και ο Bill Cosby θα ήταν στη φυλακή, ακόμα κι εγώ θα πήρα αυτό το στοίχημα”, δήλωσε ο Μέρφι στον μονόλογο ανοίγματος του SNL .

Ο Murphy τελείωσε το αστείο του με μια ακριβή εντύπωση Cosby, δηλώνοντας: “Ποιος είναι ο μπαμπάς της Αμερικής τώρα;”

Ο Wyatt δεν πήρε πολύ ευγενικά στη δήλωση, αποφασίζοντας να ενημερώσει τον Murphy ότι ο Cosby «έσπασε τους φραγμούς χρώματος στη βιομηχανία ψυχαγωγίας», σύμφωνα με το CNN.

Ο Cosby υπηρετεί αυτήν την περίοδο τρία έως δέκα χρόνια φυλάκισης σε τρεις κατηγορίες ανάρμοστης επιδεινούμενης επίθεσης. Βρέθηκε ένοχος τον Απρίλιο του 2018 και πρόσφατα σε δικαστήριο της Πενσυλβανίας, επιβεβαιώθηκε η καταδίκη του.

Οι εκπρόσωποι του Murphy δεν είχαν ακόμη απαντήσει στα σχόλια του Wyatt κατά τη διάρκεια του Τύπου.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours