Σάλος στην Ιταλία με τον Σαλβίνι σε ρόλο DJ περιτριγυρισμένος από κοπέλες με μαγιό (vid)

Κάποια στιγμή μάλιστα ο Σαλβίνι κι οι συμμετέχοντες στο πάρτι άρχισαν να τραγουδούν μαζί τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας.

Αφήνοντας στην άκρη το κοστούμι του ο Ματέο Σαλβίνι εμφανίστηκε φορώντας το μαγιό του ως guest star σ’ ένα πρόσφατο φεστιβάλ αναλαμβάνοντας, μάλιστα, ρόλο DJ με καλλίγραμμες γυναίκες με μπικίνι να χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής.

Λίγες μέρες μετά το σάλο που προκάλεσε ο γιος του βολτάροντας με jet ski της αστυνομίας, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της ακροδεξιάς, ξενοφοβικής Λέγκα το διασκέδασε δεόντως παίζοντας μουσική με το κοινό να τον αποθεώνει στην παραλία Παπεετέ της πόλης Μαριτίμα κοντά στη Ραβένα, όπως φαίνεται και από βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο Σαλβίνι κι οι συμμετέχοντες στο πάρτι άρχισαν να τραγουδούν μαζί τον εθνικό ύμνο της Ιταλίας.

Ιταλικά ΜΜΕ πρόβαλαν βίντεο με τον Σαλβίνι σε ρόλο DJ

Το θέαμα με τον Σαλβίνι να παριστάνει τον DJ και τις κοπέλες με τα μπικίνι να περιφέρουν γύρω του τα κάλλη τους σχολιάστηκε δεόντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ορισμένοι χρήστες επεσήμαναν ότι «ναι μεν είναι υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αλλά εκπροσωπεί το λαό» και είναι καλύτερο να εμφανίζονται κοντά του, παρά περιστοιχισμένος από σωματοφύλακες, όμως άλλοι έκαναν λόγο για τραγικοκωμική εμφάνιση.

Αυτή ήταν πάντως η δεύτερη φορά που ο Σαλβίνι ανέλαβε ρόλο DJ, αφού το είχε ξανακάνει και προ τριετίας στην ίδια παραλία, σχεδόν δύο χρόνια προτού αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή:eleftherostypos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours