Ο πρίγκιπας Harry έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και η χαρά του είναι απερίγραπτη! Ο γαλαζοαίματος άντρας απέκτησε το πρώτο του παιδί, καθώς την περασμένη Δευτέρα η Meghan Markle γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο πήρε το όνομα Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στις τηλεοπτικές κάμερες και το βασιλικό μωρό ήταν απλά πανέμορφο!

Όμως σήμερα, ο ευτυχισμένος πατέρας άφησε για λίγο μαμά και γιο στο σπίτι και βρέθηκε στην Ολλανδία, για την επίσημη έναρξη των Invictus Games, μιας διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν τραυματίες βετεράνοι και φέρει την υπογραφή του. Ο πρίγκιπας Harry ήταν αρκετά ευδιάθετος, συνομίλησε με βετεράνους και δέχτηκε ένα μικροσκοπικό φορμάκι για τον γιο του, με το λογότυπο των αγώνων!

Τι σημαίνει το όνομα του βασιλικού μωρού

Το όνομα Archie έχει αγγλικές και σκωτσέζικες ρίζες και είναι η κομμένη εκδοχή του Άρτσιμπαλντ. Σημαίνει, αυθεντικός και γενναίος. Το δεύτερο όνομα που δόθηκε στον μπέμπη, το Harrison είναι ένα όνομα που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έχει αγγλικές ρίζες και σημαίνει «ο γιος του Χάρι». Τα επίθετα που παίρνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν έχουν τίτλους ευγενείας. Πριν από το 1917, η οικογένεια δεν είχε επίθετο και τα μέλη της χρησιμοποιούσαν το όνομα του Οίκου στον οποίο ανήκαν. Όμως, ο Γεώργιος ο 5ος ο παππούς της Βασίλισσας υιοθέτησε το επίθετο Γουίνδσορ. Και το Μαουντμπάτεν προστέθηκε γιατί ήταν το επίθετο της οικογένειας του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Πηγή:tlife.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours