Η Τίφανι Χάντις θα υποδυθεί την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει ως Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ γνωστή ως «Flo-Jo» στους θαυμαστές της, η οποία βοήθησε στη διάδοση αθλημάτων του στίβου με τις επιδόσεις της στους δρόμους ταχύτητας στους Ολυμπιακούς και την εκρηκτική προσωπικότητα και το στιλ της. Πολλά από τα ρεκόρ που κατέγραψε η Τζόινερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988, όπως στα 100 μέτρα και 200 μέτρα, δεν έχουν ακόμη καταρριφθεί.

Η Τζόινερ πέθανε το 1998 σε ηλικία 38 ετών από επιληπτική κρίση.

Η Τίφανι Χάντις θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση για την ταινία η Τζόινερ ήταν μία από τις ηρωίδες των παιδικών χρόνων της Χάντις.
Οι συνδιευθύνοντες σύμβουλοι του Game1, Μπάσιλ Ιβάκιν και Γκρεγκ Οικονόμου θα είναι επίσης παραγωγοί της ταινίας.
Επιπλέον, ο σύζυγος της Flo-Jo και πρώην προπονητής, Αλ Τζόινερ θα είναι παραγωγός και σύμβουλος δημιουργικού της ταινίας. Ο Αλ Τζόινερ έχει ήδη αρχίσει να προπονεί την Χάντις για να υποδυθεί τον ρόλο της, χρησιμοποιώντας μεθόδους που η εκλιπούσα σύζυγός του ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Τίφανι Χάνιτς σε αυτό το πρότζεκτ» δήλωσε ο Τζόινερ. «Η συνεργασία με την Τίφανι είναι μεγάλη χαρά – είναι απίστευτα αφοσιωμένη, επικεντρωμένη και προσηλωμένη να απεικονίσει με ακρίβεια το πνεύμα της Φλόρενς. Ελπίζω ότι αυτή η ταινία θα αγγίξει όλους όσοι τη δουν και θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να είναι η αλλαγή που ο κόσμος χρειάζεται τόσο πολύ τώρα!».

«Ανυπομονώ να αφηγηθώ την ιστορία της Flo-Jo με τον τρόπο που πρέπει» είπε η Χάντις. «Ο στόχος μου με αυτήν την ταινία είναι να διασφαλίσω ότι οι νεότερες γενιές θα γνωρίζουν τη δική μου “She-ro”, Flo-Jo, την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο μέχρι σήμερα» υπογράμμισε η ηθοποιός.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours