ΔΙΕΘΝΗ

Η Έλεν Ντετζένερις λύνει τη σιωπή της: Τι απαντά στις καταγγελίες εργαζόμενων για ανάρμοστη συμπεριφορά

Η Έλεν με το κοινό να είναι εκεί αλλά μέσω συνδέσεων μίλησε για ένα νέο κεφάλαιο που ξεκινά για την εκπομπή της και είπε ότι θέλει να μιλήσει ευθέως για όλα όσα έχουν ακουστεί.

Η Έλεν με το κοινό να είναι εκεί αλλά μέσω συνδέσεων μίλησε για ένα νέο κεφάλαιο που ξεκινά για την εκπομπή της και είπε ότι θέλει να μιλήσει ευθέως για όλα όσα έχουν ακουστεί. Είπε ότι ακούστηκαν πολλά τα το τοξικό περιβάλλον εργασίας για τους εργαζόμενους στην εκπομπή της και πως έγινε έρευνα. Και έμαθε όπως είπε ότι γινόντουσαν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν. «Αυτά τα παίρνω πολύ σοβαρά», είπε η Έλεν και πρόσθεσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου».

Η διάσημη παρουσιάστρια είπε ότι έγιναν πολλές συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής και για το πως θέλουν να είναι το μέλλον της. «Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο».

Αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά». 

Είπε ακόμα ότι είναι καλή ηθοποιός αφού έχει παίξει την στρειτ ηθοποιό σε ταινίες αλλά πρόσθεσε: «Δεν είμαι τόσο καλή ώστε να σας κοροϊδεύω για το ποια είμαι εδώ και 17 χρόνια». Και κατέληξε: «Είμαι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα και τους είμαι ευγνωμωνούσα. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή.

Πηγή:newpost.gr

Comment here