Στελέχη στην Ελλάδα αναζητά η Tesla: Ποιες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει

Η Tesla αναζητά νέα στελέχη στον τομέα των πωλήσεων αλλά και του after sales στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Θέσεις εργασίας τον τομέα του after sales αλλά και των πωλήσεων έχουν ανοίξει στην Tesla για Έλληνες υποψηφίους που έχουν τα ανάλογα προσόντα.

Πλέον η εταιρεία που κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει προβεί σε online πωλήσεις στη χώρα μας, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των μοντέλων της για αγορά.

Πέραν όμως της online παρουσίας, η Tesla έχει δημιουργήσει και ένα pop up κατάστημα, δηλαδή ένα χώρο επίδειξης των μοντέλων της στο εκθεσιακό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Ταυτόχρονα, προγραμματίζει και την επέκτασή της στο χώρο του after sales, καθώς με την κυκλοφορία των μοντέλων της στη χώρα μας, σύντομα θα υπάρχουν και ανάγκες συντήρησης και επισκευής.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της επένδυσης της αμερικάνικης μάρκας στη χώρα μας, σύντομα θα είναι έτοιμοι και οι περίφημοι ταχυφορτιστές της (Tesla Superchargers) στην Ελλάδα, που θα τοποθετηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours