Η κατάρα των supercars χτυπά ξανά. Tα ξημερώματα της 5η Αυγούστου ένας νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο ενός Audi Q7 με αποτέλεσμα να σκορπίσει την καταστροφή σε μια από τις πιο ακριβές συνοικίες του Λονδίνου.

Το aftermath της σύγκρουσης είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, μιας και ανάμεσα στα 11 σταθμευμένα αυτοκίνητα που υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές συγκαταλέγονται μια McLaren, μια Bentley Bentayga, δύο Porsche και δύο ακόμη Audi Q7.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών κατοικιών και ήδη έχει δημοσιοποιηθεί από τα μεγαλύτερα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Μ. Βρετανίας.

Το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν από την… απροσεξία του νεαρού οδηγού υπολογίζεται ότι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο, πέρα από τον τραυματισμό του ίδιου δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο δυσάρεστο επακόλουθο της σύγκρουσης.

Τα οχήματα έχουν ήδη απομακρυνθεί από το σημείο, ο νεαρός νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι τα οποία δεν απειλούν τη ζωή του, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του.

 Πηγή:caranddriver.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours