Το προσωπικό αυτοκίνητο του κινηματογραφικού πράκτορα, του αγαπημένου μας Τζέιμς Μποντ, μία αυθεντική Aston Martin DB5 βγαίνει στα μέσα Αυγούστου σε δημοπρασία.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στην ταινία του 1964 «Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου», με αριθμό σασί  DB5/2008/R και που αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον στη δημοπρασία του οίκου RM Auctions, που θα διεξαχθεί στο Μοντερέυ της Καλιφόρνια στις 15 Αυγούστου.

Όπως είναι αναμενόμενο η συγκεκριμένη DB5 διαθέτει όλα τα απαραίτητα, για την ασφάλεια του Τζέιμς Μποντ αξεσουάρ, όπως τα κρυμμένα αυτόματα όπλα, τον κρυμμένο πίσω από τον προφυλακτήρα πολιορκητικό κριό, την αναδυόμενη αλεξίσφαιρη επιφάνεια, το σύστημα εκτόξευσης καπνού, τις περιστρεφόμενες πινακίδες και το ραντάρ στην κεντρική οθόνη.

Υπεύθυνο για την άψογη ανακατασκευή της Aston Martin DB5, που διήρκησε τέσσερα χρόνια, είναι η ελβετική εταιρεία Roos Engineering, που θεωρείται ως επίσημος συνεργάτης της βρετανικής φίρμας. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τα τελευταία πενήντα χρόνια είχε τρεις συνολικά διαφορετικούς ιδιοκτήτες, ενώ για πάνω από τρεις δεκαετίες αποτελούσε έκθεμα σε διάφορα μουσεία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

newsauto.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours