Ανακοινώνονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τα Οσκαρ 2020, με την τελετή της απονομής να είναι προγραμματισμένη για τις 9 Φεβρουαρίου.

Τα 8.469 μέλη της Ακαδημίας των Οσκαρ ψήφισαν από τις 2 έως τις 7 Ιανουαρίου και για τις 24 κατηγορίες των Οσκαρ 2020, από αυτή της Καλύτερης Ταινίας έως την Καλύτερη Διεθνή Ταινία Μεγάλου Μήκους.

Κάτω από το παράθυρο με τη live σύνδεση που βλέπετε παρακάτω, θα παρουσιάζουμε σε πραγματικό χρόνο τις υποψηφιότητες για όλες τις κατηγορίες με τη σειρά που ανακοινώνονται.

Οσκαρ 2020: Δείτε live την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων:

Δείτε live τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων για τα Οσκαρ 2020:

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Οσκαρ 2020 γίνεται σχεδόν έναν μήνα πριν από τη μεγάλη τελετή, η οποία ούτε φέτος θα έχει κεντρικό παρουσιαστή. Η απονομή των Οσκαρ 2020 θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Dolby Theater, ενώ ήδη εδώ υπάρχουν τα πρώτα προγνωστικά για το ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές των Οσκαρ 2020.

Χοακίν Φίνιξ, «Κάποτε στο… Χόλιγουντ», Ρενέ Ζελβέγκερ, Σαμ Μέντες όχι μόνο θα είναι υποψήφιοι, αλλά θεωρούνται και φαβορί στις κατηγορίες τους. Αλλωστε, σάρωσαν πρόσφατα στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Δεδομένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες κάποιων ισχυρών «χαρτιών», όπως άλλωστε δείχνουν και οι προβλέψεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Πηγή: iefimerida.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours