Ένα σοκαριστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε σταθμό μετρό της Νέας Υόρκης, στην περιοχή του Χάρλεμ, πριν από μερικές μέρες, το οποίο κατέληξε στον θάνατο ενός διαταραγμένου ψυχικά ανθρώπου και των τραυματισμό δύο ακόμη επιβατών.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία για το τραγικό συμβάν, όλα ξεκίνησαν όταν ένας γυμνός άνδρας εμφανίστηκε στο σταθμό σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να συμπεριφέρεται αλλόκοτα και επιθετικά. Ο εμφανώς διαταραγμένος άνδρας περιπλανιόταν για κάμποση ώρα στην πλατφόρμα, προτού ξαφνικά σπρώξει στις ράγες, τελείως απρόκλητα, έναν άγνωστό του άνδρα.

Naked man electrocuted during fight on subway tracks in Harlem

Ευτυχώς, άλλα άτομα που βρίσκονταν κοντά πρόλαβαν και έκαναν νόημα στον οδηγό του συρμού που κατέφθανε να σταματήσει πριν φτάσει στον τραυματισμένο άνδρα. Την ώρα όμως που ένας άλλος επιβάτης κατέβηκε στις ράγες για να βοηθήσει τον τραυματία, ο ίδιος γυμνός άνδρας που προκάλεσε την πτώση τού επιτέθηκε! Μετά από μια συμπλοκή που ακολούθησε, ο δράστης τελικά έπεσε κάτω, ακούμπησε στην τρίτη ράγα και υπέστη ηλεκτροπληξία, που του στοίχισε τη ζωή.

Το περιστατικό κατέγραψαν με κάμερες των κινητών τους επιβάτες που ήταν παρόντες, και οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν. Τα άλλα δύο άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς.

Naked man who shoved a New Yorker off a subway platform dies | Daily Mail Online

Σύμφωνα με τη New York Post, τον τελευταίο καιρό ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα. Τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν πέσει στις ράγες του μετρό της πόλης μετά από σπρωξιά μέσα στους τελευταίους τρεις μήνες. Ως εκ θαύματος, επιβίωσαν και οι τέσσερις επιβάτες. «Ειναι τρελό» λέει ο Έντρις Μπακιάνο, ένας 59χρονος Νεοϋορκέζος σχετικά με το περιστατικό. Όπως σημειώνει, ενώ παλιά στεκόταν στην άκρη της πλατφόρμας περιμένοντας τον συρμό, τώρα πια δεν πλησιάζει καθόλου τις ράγες, και στέκεται με την πλάτη στον τοίχο, φοβούμενος μια επίθεση.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours