Και μια απάντηση στους «αγροίκους» που σχολίασαν το διαζύγιο.

Στις 20 Απριλίου ανακοινώθηκε πως η Αντελ και ο σύζυγός της Σιμόν Κονεκι χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν ένα αγοράκι.

Λίγες ημέρες αργότερα, στις 5 Μαϊου η δημοφιλής τραγουδίστρια γινόταν 31 ετών. Έτσι έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους θαυμαστές τις μερικές σκέψεις της για τις δυσκολίες της προηγούμενης χρονιάς και τον τρόπο που θέλει να συνεχίσει να ζει τη ζωή της. Δεν ξεχνά όμως αν απαντήσει και σε κάποιους που σχολίασαν τον χωρισμό της.

«Αυτά είναι τα 31 … δόξα τον γ@@@@@νο θεό. Τα 30 με δυσκόλεψαν πάρα πολύ αλλά τα κατάφερα και προσπαθώ σκληρά να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είμαστε εδώ, η ζωή συνεχίζεται και κατά περιόδους είναι περίπλοκη. Έχω αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και συνεχίζω να αλλάζω και είμαι εντάξει με αυτό. Τα 31 θα είναι μια μεγάλη χρονιά και θα την περάσω μόνη μου. Για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία είμαι έτοιμη να νιώσω τον κόσμο γύρω μου και επιτέλους να κοιτάξω ψηλά. Να είστε καλοί με τον εαυτό σας. Είμαστε απλά άνθρωποι, πάρτε το χρόνο σας, αφήστε το κινητό σας και γελάστε δυνατά σε κάθε ευκαιρία. Μαθαίνοντας να αγαπάτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον εαυτό σας είναι, και εγώ μόλις τώρα το συνειδητοποίησα αυτό, κάτι παρα πάνω από αρκετό. Θα μάθω να σε αγαπώ πολύ τελικά».

Και κλείνει με μια φράση που απευθύνεται σε όλους εκείνους που μόλις έμαθαν ότι χώρισε, έσπευσαν να σχολιάσουν πως είναι μια καλή ευκαιρία για να αξιοποιήσει όλη την εμπειρία και να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ.

Η Αντελ αναφέρεται λοιπόν σε αυτούς ως «αγροίκους» και όπως γράφει το επόμενο άλμπουμ θα είναι με νταμς και μπάσο για τους την «σπάσει».

  • Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
  • Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
Πηγή:huffingtonpost.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours