Ετεοκλής Παύλου:«Άντεξα ένα χρόνο μέσα στο νοσοκομείο…»

Με αφορμή την εκστρατεία «Μένουμε Σπίτι», ο Ετεοκλής Παύλου έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες που καλούνται για ένα διάστημα να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσής του.

Συγκεκριμένα, πρωταθλητής του κανόε καγιάκ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην περίοδο όπου αναγκάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο λόγω του ατυχήματος που είχε και το οποίο του στέρησε το δεξί του πόδι.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που παραπονιούνται ότι θα παραμείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για 15 ημέρες, λόγω της εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας και τα λόγια του ράγισαν καρδιές.

«Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσύ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου. (όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς… ασχολήσου με πράγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειώσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος…)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours