Γαμπρός για δεύτερη φορά ντύθηκε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του σε χαρακτηριστικούς κινηματογραφικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου, κατά τη δεκαετία του ’90, παντρεύτηκε την κατά 18 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Μαρία, σε μια λαμπερή τελετή, παρουσία συγγενών, καλών φίλων και συναδέλφων του.

Την αποκάλυψη του γάμου έκανε η Κατερίνα Τσάβαλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία που έβγαλε με το νιόπαντρο ζευγάρι, λίγο μετά το μυστήριο. «Τους παντρέψαμε! Να μας ζήσουν!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντα που την συνόδευε.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Κατερίνα ποζάρει χαμογελαστή, ενώ πίσω της ο Τζώνη και η Μαρία χαμογελούν, έχοντας στο πλευρό τους μια πολύ καλή φίλη τους. Η νύφη επέλεξε μια εντυπωσιακή λευκή δημιουργία, ενώ ο γαμπρός εμφανίστηκε πιο ροκ, με τζιν παντελόνι, λευκό πουκάμισο, γκρι σακάκι και αθλητικά παπούτσια.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού, όπως ήταν φυσικό, «βομβάρδισαν» τα social media με φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο, αλλά και από το γλέντι που ακολούθησε.

Τζώνυ και Μαρία να ζήσετε!

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours