Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη δημοσίευση της έρευνας του Ευρωβαρόμετρου, η οποία διεξήχθη σε Έλληνες την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου και δημοσιεύθηκε στις 23 Απριλίου του 2021.

Θα μου πείτε εσείς δεν την είδατε να δημοσιεύεται. Ποιος να τη δημοσιεύσει και γιατί; Να σας μαυρίσουν την ψυχή; Φροντίζουν για το καλό σας να μαθαίνεται μόνο ευχάριστα πράγματα για την κυβέρνηση κι ας είναι και ψέματα.

Αν δει κανείς τα ευρήματα της έρευνας, θα διαπιστώσει πως το επόμενο στάδιο που προσεγγίζουμε, είναι η άβυσσος για τη χώρα. Όσο για το αν εμπιστεύεται ο κόσμος την κυβέρνηση, την πορεία της οικονομίας και τα Μέσα Ενημέρωσης, εκεί έχουμε αγγίξει τον πάτο του βαρελιού.

Στο ερώτημα δε, για την ποιότητα της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, ούτε λόγος να γίνεται. Σε ποσοστό 67%, δηλώνουν πως δεν είναι ικανοποιημένοι, δηλαδή πως δεν λειτουργεί σωστά.

Άντε τώρα εσύ σαν κυβέρνηση να δημοσιεύσεις από εκείνα τα εβδομαδιαία γκάλοπ που δείχνουν πως όλα πάνε ρολόι και η κυβέρνηση πάει τρένο τη χώρα προς τη νέα εποχή της ανάπτυξης και του μέλλοντος κι ότι έχουμε την καλύτερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

Θα μου πείτε απ’ την άλλη, ποιος είδε αυτή την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, αφού κανένα μέσο από «τα γνωστά» δεν τη δημοσίευσε. Άντε να την μάθουν μερικές χιλιάδες αναγνώστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μόλις αρχίσει ο βομβαρδισμός της κολακείας από τους συνήθεις ύποπτους κόλακες του συστήματος, όλα θα διορθωθούν.

Άντε βρε κουτά μην τρομάζετε. Κανείς δεν σας παραβγαίνει στην παραπληροφόρηση.

Τσάμπα νομίζετε έχουν κατατάξει τον Ελληνικό Τύπο σε θέσεις που κατέχουν τριτοκοσμικές χώρες;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

About Post Author

Krikor Tsakitzian

Δημοσιογράφος

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours