Πλήρης αποτυχία η επανένωση των Spice Girls!

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η – πολυαναμενόμενη – επανένωση του δημοφιλούς γυναικείου συγκροτήματος των ’90s, Spice Girls στο Δουβλίνο! Οι 4 τραγουδίστριες – η Victoria Beckham δεν θέλησε να πάρει μέρος στο reunion – μπορεί να έκαναν δεκάδες πρόβες για αυτή τη μέρα, ωστόσο η πρώτη τους συναυλία δεν πήγε καθόλου καλά…

Στο στάδιο βρέθηκαν πάνω από 70.000 θαυμαστές του συγκροτήματος, αλλά όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότεροι… έφευγαν! Φαίνεται ότι τα προβλήματα με τον ήχο ήταν μεγάλα, μιας και όσοι βρίσκονταν μακριά δεν άκουγαν καθόλου καλά.

«Κάτι δεν πάει καλά όταν το κοινό σε συναυλία των Spice Girls μένει καθισμένο γιατί κανείς δεν έχει ιδέα τι τραγούδι ακούγεται, επειδή ο ήχος είναι τόσο κακός» έγραψε ένας από τους θεατές στο twitter ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Δεν μπορούμε να ακούσουμε τίποτα. Καθόμαστε στην πάνω σειρά και το μόνο που φτάνει σε εμάς είναι ένα μουρμουρητό. Με εισιτήριο των 110 ευρώ, αυτό δεν είναι καλό!».

Γιατί πολλοί fans των Spice Girls αναγκάστηκαν να φύγουν σχεδόν αμέσως από τη συναυλία;

Οι Spice Girls ήταν τα πιο pop κορίτσια εκείνης της εποχής και, φέτος, έχουν το δικό τους reunion. Βέβαια, να σου θυμίσουμε πως η Victoria Beckam δε θα είναι στις συναυλίες καθώς δήλωσε πως δε θα τα καταφέρει. Όλες οι υπόλοιπες όμως δεν έχασαν την ευκαιρία.

Εχθές το βράδυ, οι Spice Girls έδωσαν την πρώτη τους συναυλία στο Δουβλίνο. Ο χώρος ήταν γεμάτος και ο κόσμος στο στάδιο βρέθηκαν πάνω από 70.000 θαυμαστές του συγκροτήματος, αλλά όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότεροι… έφευγαν! Φαίνεται ότι τα προβλήματα με τον ήχο ήταν μεγάλα, μιας και όσοι βρίσκονταν μακριά δεν άκουγαν καθόλου καλά.

Ο κόσμος, όμως, απογοητεύτηκε και τα σχόλια στο twitter ήταν κυρίως αρνητικά. Επίσης, κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει αν η Victoria Beckham ταξίδεψε μέχρι εκεί για να στηρίξει το γκρουπ.

Το slideshow ξεδιπλώνει σιγά σιγά το χθεσινό συμβάν.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours