Νταϊάνα Ρος: H μεγάλη επιστροφή – Ανακοίνωσε το πρώτο άλμπουμ της έπειτα από 15 χρόνια

Το πρώτο άλμπουμ της με πρωτότυπο υλικό που κυκλοφορεί έπειτα από 22 χρόνια και για τον πρώτο δίσκο της, οποιουδήποτε είδους, από το 2006. 

Το «Thank You» δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown και για η Νταϊάνα Ρος ένωσε τις δυνάμεις της με διάφορους δημιουργούς, ανάμεσά τους ο Τζακ Αντόνοφ, γνωστός για τη δουλειά του με την Τέιλορ Σουίφτ, την Λάνα Ντελ Ρέι και την Lorde.

«Αυτή η συλλογή τραγουδιών είναι το δώρο μου για εσάς, με εκτίμηση και αγάπη. Είμαι αιώνια ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ηχογραφήσω αυτή τη λαμπρή μουσική, αυτή την εποχή», δήλωσε η 77χρονη καλλιτέχνης.

«Αφιερώνω αυτή την ανθολογία τραγουδιών αγάπης σε όλους εσάς, τους ακροατές. Ακούγοντας τη φωνή μου, ακούτε την καρδιά μου», συμπλήρωσε στη δήλωσή της.

Το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, αποτελεί ένα «ισχυρό, ανοιχτό σε όλους, μουσικό μήνυμα αγάπης και συντροφικότητας» και «με τα τραγούδια ευτυχίας, εκτίμησης και χαράς, αναγνωρίζει ολόψυχα ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό», αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Πρόκειται για τον 25ο δίσκο της Νταϊάνα Ρος, τον πρώτο μετά το «I Love You» που κυκλοφόρησε το 2006, μια συλλογή με διασκευές κλασικών ερωτικών τραγουδιών. Το τελευταίο άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό ήταν το «Every Day Is a New Day», το οποίο κυκλοφόρησε 1999.

newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours