Το «Perfect Way To Die» εξιστορεί από την οπτική της Alicia Keys την ανείπωτη θλίψη μιας μητέρας που έχασε το παιδί της.

Η Alicia Keys κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Perfect Way To Die».

Καθώς εξακολουθεί να μαίνεται η οργή και συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για τις επανειλημμένες δολοφονίες άοπλων Αφροαμερικανών και το συστηματικό ρατσισμό, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μεταφέρει τα συναισθήματα των φωνών που ζητούν κοινωνική δικαιοσύνη σε μία σπαρακτική μπαλάντα.

«Φυσικά δεν υπάρχει τέλειος τρόπος να πεθάνεις. Αυτή η φράση δεν έχει καν νόημα, αλλά αυτό είναι ό,τι καθιστά τον τίτλο τόσο δυνατό και λυπητερό, διότι έχουν πεθάνει άδικα τόσοι πολλοί», σχολιάζει η Alicia Keys.

Η 39χρονη Αμερικανίδα εξηγεί ότι το «Perfect Way To Die» είναι γραμμένο «από την οπτική γωνία μιας μητέρας της οποίας το παιδί δολοφονήθηκε λόγω του συστηματικού ρατσισμού που θεωρεί ότι η ζωή των μαύρων δεν έχουν αξία».

«Όλοι γνωρίζουμε ότι καμία από αυτές τις αθώες ζωές δεν θα έπρεπε να είχε χαθεί από την κουλτούρα της αστυνομικής βίας», σημειώνει.

Η Alicia Keys έγραψε αρχικά το τραγούδι έχοντας κατά νου τους φριχτούς θανάτους του Michael Brown, του 18χρονου Αφροαμερικανού που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού το 2014 και της Sandra Bland, της 28χρονη Αφροαμερικανής που βρέθηκε το 2015 κρεμασμένη στο κελί της.

Οι διαμαρτυρίες που προκλήθηκαν από τους θανάτους τους και οι αδικαιολόγητες δολοφονιών που ακολούθησαν μέχρι σήμερα, με πιο πρόσφατες αυτές της Breonna Taylor και του Georgle Floyd, δείχνουν ότι αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να κυκλοφορήσει το «Perfect Way To Die».

Η Alicia Keys θα τραγουδήσει το single κατά τη διάρκεια της εικονικής τελετής απονομής των BET Awards 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου.

Το «Perfect Way To Die» θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο «Alicia» που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music το επόμενο φθινόπωρο.

Πηγή:hit-channel.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours