Η Αλεξάνδρα Γκράβας στο κοινό του Μεξικού

Πολύ δημοφιλής είναι η Αλεξάνδρα Γκράβας στο κοινό του Μεξικού. Η διεθνής μέτζο-σοπράνο, η οποία έχει ήδη εμφανισθεί με μεγάλη επιτυχία και έχει δώσει συναυλίες κατ’ επανάληψη στη μαγευτική χώρα  των Μάγιας και των Αζτέκων, πραγματοποιεί την έκτη περιοδεία της που περιλαμβάνει τρεις συνολικά εμφανίσεις.

«Το Μεξικό είναι πλέον ένας λατρεμένος προορισμός που μου έχει χαρίσει ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες και σταθερές φιλίες. Ένας τόπος που πλέον επισκέπτομαι κάθε χρόνο και αποτελεί μια ακόμα πατρίδα για μένα.  Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος τραγουδώ για έκτη χρονιά στο Μεξικό, έναν τόπο που με έχει κερδίσει για πάντα», λέει η Αλεξάνδρα Γκράβας και αναφέρεται στην πρώτη εμφάνιση της στην πόλη του Μεξικό, όπου είχε παρουσιάσει μελοποιημένο Καβάφη σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: «τότε ήταν που δημιουργήθηκε αυτός ο άρρηκτος δεσμός ανάμεσα σε μένα και το κοινό του Μεξικού. Ως σήμερα έχω τραγουδήσει στα μεγαλύτερα τους θέατρα όπως στο Palacio de Bellas Artes (Πόλη του Μεξικού) και το περίφημο Degollado theatre (Γκουανταλαχάρα). Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική παροικία που με υποδέχεται θερμά κάθε φορά που πηγαίνω.» 

Η πρώτη μάλιστα συναυλία της Αλεξάνδρας Γκράβας στο Μεξικό δόθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 19 Οκτωβρίου για την υποστήριξη της ελληνικής κοινότητας. 

Πολύ τιμητική θεωρεί η διεθνής ερμηνεύτρια την πρόσκληση από το περίφημο Festival Del Alfenique En Toluca (Dias de los Muertos), να πραγματοποιήσει την έναρξη του, που θα γίνει στο θέατρο Felipe Villanueva στις 26 Οκτώβριου, ένα κορυφαίο έθιμο και γεγονός στο Μεξικό. (https://tolucalabellacd.com/2019/10/08/donde-ir/programa-completo-feria-del-alfenique-toluca-2019/

Η περιοδεία ολοκληρώνεται με συναυλία στο θέατρο Palcco της Γκουανταλαχάρα στις 28 Οκτώβριου (http://www.palcco.com/categoria-producto/gravas-moya-voz-y-piano-descubrimientos/

Η Αλεξάνδρα Γκράβας βάζει το σομπρέρο της και …κατακτά γι άλλη μια φορά το Μεξικό! 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours