Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου σε μια κορυφαία συνάντηση επί σκηνής στον Κήπο του Μεγάρου την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ. Οι δύο χαρισματικές ερμηνεύτριες θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό, αυθεντικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και με αγαπημένα τραγούδια–σταθμούς σπουδαίων ελλήνων δημιουργών, ενώ ετοίμασαν και ένα ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη, έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς μας συνθέτες και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Η Γλυκερία, που έχει χαράξει σημαντική καλλιτεχνική πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια στο εξωτερικό τον χαρακτηρισμό «η φωνή της Ελλάδας.» Παραμένει για πάνω από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού ρεπερτορίου, ενώ, με τις επιτυχίες της («Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Πάρε με απόψε», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» κ.ά.), δίνει μοναδικό παλμό στις ζωντανές εμφανίσεις της ενθουσιάζοντας το κοινό.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού. Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της μαγεύει, τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο, ενώ τα περισσότερα από αυτά αποτελούν διαμάντια του ελληνικού ρεπερτορίου («Το λάθος», «Καλοκαίρι αγκαλιά μου», «Τι σου ’κανα και πίνεις», «Τετάρτη  βράδυ», «Δεν έχω διεύθυνση»). Έχει ξεχωρίσει για τις αξιόλογες συνεργασίες της, ενώ οι συναυλίες της αποτελούν πάντα πόλο έλξης για το κοινό εντός και εκτός Ελλάδος. Η σκηνική της παρουσία είναι δυναμική, και η επικοινωνία της με τον κόσμο, μοναδική.

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου ενώνουν τις φωνές τους, το φετινό καλοκαίρι, για να χαρίσουν στο κοινό τους ανεπανάληπτες βραδιές, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης

Συμπαραγωγή

Γέφυρα Πολιτισμού 440–ΜΜΑ

Τιμές εισιτηρίων

10 € (προπώληση), 12 € (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει

 

Eισιτήρια

210 72 82 333, megaron.gr

και σε όλα τα καταστήματα Public

 

Πληροφορίες

210 72 82 333

http://megaron.gr

https://www.facebook.com/megaron.gr   

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens

https://plus.google.com/+MegaronGr

https://www.pinterest.com/megaronathens/

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours