Ο τραγουδοποιός Λεωνίδας Μαριδάκης, φέτος ετοιμάζεται για το καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουργιο βιντεοκλίπ!
Το τραγούδι “Έρωτας ή τίποτα” είναι ένα ντουέτο, σε στίχους και μουσική δική, του που το μοιράζεται με τον μοναδικό στο είδος του και αγαπημένο καλλιτέχνη Σπύρο Γραμμένο.
Πρόκειται για μια εξωστρεφή, χορευτική salsa που τα χάλκινα πνευστά και το ρυθμικό πιάνο έχουν τον πρώτο λόγο, οδηγώντας την παράξενη αυτή ιστορία του δρόμου σε μια γιορτή.
Μια ηλιόλουστη μέρα, μια γυναίκα θα ανοίξει ένα βίντατζ ραδιόφωνο και μια μουσική θα ξεχυθεί στο φως. Δύο φιγούρες, σαν κλόουν, θα πάρουν ένα μαύρο σπρέι και θα γράψουν στον τοίχο έρωτας ή τίποτα.
Και όλα θα ξαναβρούν το νόημά τους μέσα στην έξαψη του ρυθμού, θα λάμψουν, θα χορέψουν, θα φέρουν με χιούμορ και αυτοσαρκασμό το χαμόγελο στα χείλη.
Μια παρέα από πρόσωπα όμορφα και χαρούμενα, ο Σπύρος και ο Λεωνίδας σε μεγάλα κέφια, αλλά και ο special guest Πάκο -ο λευκός παιχνιδιάρης σκυλάκος- δίνουν μια αύρα καλοκαιριού στο τραγούδι κάνοντας εικόνα την βαθύτερη χαρά που έχουμε όλοι ανάγκη.
Ο Λεωνίδας Μαριδάκης υπογράφει το music video ενώ η ιδέα ανήκει από κοινού και στους δύο καλλιτέχνες, Σπύρο Γραμμένο και Λεωνίδα Μαριδάκη.*Το τραγούδι περιέχεται στο άλμπουμ «Βάρκα στο σπίτι» του Λεωνίδα Μαριδάκη που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μετρονόμος το 2018.

Song Credits:

Στίχοι – μουσική: Λεωνίδας Μαριδάκης
Τραγούδι: Λεωνίδας Μαριδάκης – Σπύρος Γραμμένος

Έπαξαν οι μουσικοί:

Σπύρος Αρκούδης: τρομπέτα
Λεωνίδας Παλαμιώτης: τρομπόνι
Δημήτρης Σεβδαλής: πιάνο 
Πέτρος Βαρθακούρης: κοντραμπάσο 
Δρόσος Σκυλλάς: κρουστά 
Ηχογράφηση – μίξη: Νίκος Λαγός, Συν Ένα Recording Studios 
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours