Ο Μέριλιν Μάνσον καταζητείται για βαρβαρότητες κατά γυναίκας που βιντεοσκοπούσε συναυλία του

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης απασχολεί και πάλι την επικαιρότητα. Επειτα από τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση, ήρθε στην επιφάνεια μια υπόθεση από το 2019, όταν είχε φερθεί χυδαία σε γυναίκα που δούλευε σε συναυλία του 

Τα προβλήματα για τον Μέριλιν Μάνσον συνεχίζονται. Τους τελευταίους μήνες, ο τραγουδιστής βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών μετά τις καταγγελίες γυναικών που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση.

Όλα ξεκίνησαν με τις καταγγελίες της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ που συνδέθηκε ερωτικά μαζί του (η ηθοποιός τον έχει κατηγορήσει ότι την κακοποιούσε για χρόνια), για να έρθουν στη συνέχεια άλλες δώδεκα υποθέσεις, με πιο πρόσφατη αυτή της Άσλεϊ Γουόλτερς, που ήταν επίσης για ένα διάστημα σύντροφός του. Τώρα, σύμφωνα με το BBC, στην επιφάνεια έρχεται μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2019 και μαίνεται μέχρι σήμερα, καθώς ο Μάνσον δεν παρέστη ποτέ στην εκάστοτε δικάσιμο, ούτε διά του δικηγόρου του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν στις 19 Αυγούστου του 2019 όταν ο Μάνσον βρέθηκε στο Γκίλφορντ της πολιτείας του Νιου Χάμσιρ για συναυλία.

Εκεί, φαίνεται ότι ο τραγουδιστής φέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο σε μία γυναίκα που εργαζόταν στην κινηματογράφηση της συναυλίας. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τριών παρευρισκομένων, ο Μάνσον άρχισε πρώτα να φτύνει προς τη μεριά της γυναίκας και πάνω στην κάμερα που κρατούσε. Μετά, αποφάσισε να σκύψει από πάνω της και να φυσήξει τη μύτη του προς εκείνη. Ακολούθως, σηκώθηκε κορδωμένος και γελούσε για την πράξη του.

Η πλευρά του Μάνσον υποστηρίζει ότι είχε γίνει προσέγγιση προς τη θιγόμενη, όπου της ζητούσαν να αναφέρει ένα ποσό για τη ζημιά που υπέστη ο εξοπλισμός της, αλλά δεν υπήρχε κάποια απάντηση.

Ο Μάνσον δεν έχει επιστρέψει από τότε στο Νιου Χάμσιρ και γι΄ αυτό είναι ακόμα ενεργό το ένταλμα σύλληψης του στην πολιτεία. Αν ποτέ όντως συλληφθεί, η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί είναι εξαγοράσιμη φυλάκιση μέχρι ενός έτους αλλά και καταβολή αποζημίωσης ύψους 2.000 δολαρίων στην ενάγουσα. Η ίδια πάντως, με τη μήνυση της, ζητάει 35.000 δολάρια από τον τραγουδιστή. Ακολουθήστε το Protagon στο Google News text Αυξάνονται οι κρατήσεις στον τουρισμό. Λογικό. Έχουμε γίνει όλοι μας αξιοθέατο

Πηγή: Protagon.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours