Χωρίς εκπομπή ο Αντώνης Ρέμος στο MEGA

Oριστικό φαίνεται πως είναι το “όχι” του MEGA στον Αντώνη Ρέμο για να κάνει τη δική του εκπομπή για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνης χωρίς αυτή ποτέ να βγει στον αέρα. Η περιβόητη εκπομπή που θα παρουσίαζε ο γνωστός τραγουδιστής αναβάλλεται δια παντός τουλάχιστον σε ότι αφορά στο Μεγάλο κανάλι και η απόφαση από ότι φαίνεται είναι λίγο έως πολύ κοινή, αφού το Πρωτοχρονιάτικο σόου που παρουσίασε έχοντας το πλευρό του τη Ρούλα Κορομηλά δεν απέφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα από πλευράς ποσοστών τηλεθέασης, γεγονός που αποτέλεσε το τελειωτικό “χτύπημα”.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό στις αρχές της σεζόν, ο Αντώνης Ρέμος θα ξεκινούσε στις αρχές Δεκέμβρη, τη δική του εκπομπή στο Mega με το concept να είναι αφιερώματα σε μεγάλους τραγουδιστές χωρίς ωστόσο να υπάρχει και κάτι πιο συγκεκριμένο. Από τότε μέχρι σήμερα φαίνεται να έχουν αλλάξει πολλά. Το MEGA γέμισε από πανομοιότυπες εκπομπές, ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα πιο έντονα, ο Θοδωρής Αθερίδης με τη Σεμίνα Διγενή έκαναν ένα κόνσεπτ που λίγο έως πολύ ομοιάζει και ο Αντώνης Ρέμος συνειδητοποίησε πως ίσως η τηλεόραση δεν είναι και τόσο εύκολο σπορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κόνσεπτ είχε εγκριθεί από τον ALPHA επί εποχής Κοντομηνά. Μάλιστα, είχε γίνει ειδική μνοία και στην παρουσίαση προγράμματος του καναλιού. Ωστόσο, λόγω της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, το πρόγραμμα ματαιώθηκε καθώς κρίθηκε πολύ ακριβό.

Πηγή:tinasmess.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours