Ιδιαίτερα σκληρός είναι φέτος ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη και οι ψυχαγωγικές εκπομπές δίνουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν μια θέση στην κορυφή της τηλεθέασης. Κάποιες τα καταφέρνουν κάποιες όχι.

Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα αποτελεί μια έκπληξη, αφού καμία εκπομπή δεν διατηρεί τη θέση της… Βλέπουμε ότι οι τελευταίοι έσονται πρώτοι και οι πρώτοι κατρακυλούν.

Αν και κάποιες εκπομπές έχουν κάποια δυναμική, κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα του… ξημερώσει.
Όπως έγινε και χθες, όταν η μάχη για την κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης ήταν αμείλικτη και η τελική κατάταξη επεφύλασσε εκπλήξεις, καλές και κακές.

H Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στην κορυφή με 17,1% στο δυναμικό κοινό και 18,4% στο σύνολο.

Ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου με το “Ευτυχείτε” να κάνει μέσο όρο 15,4% στο δυναμικό κοινό και 12,3% στο σύνολο.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ακολούθησαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με μέσο όρο 12,8% στο δυναμικό κοινό και 8,8% στο σύνολο. Σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε η Φαίη Σκορδά με 12,7% στο δυναμικό και στο σύνολο.

ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Εντυπωσιακή ήταν η αύξηση των ποσοστών της Δανάης Μπάρκα, η οποία επανέκαμψε δυναμικά με 12% στο δυναμικό κοινό και 6,5% στο γενικό σύνολο.

δαναη μπαρκα

Θυμίζουμε ότι τα νούμερα της Δευτέρας ήταν απογοητευτικά για την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega που ξεκίνησε την εβδομάδα με μόλις 4,4% στο δυναμικό κοινό και 5,9% στο γενικό σύνολο.

Ωστόσο τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας κατάφερε να τριπλασιάσει τα ποσοστά της στο δυναμικό κοινό.

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours